Undertøj

Viser 1–40 af 281 resultater

Viser 1–40 af 281 resultater

Undertøj til piger

Hos teenstyle.dk finder du det flotteste udvalg af undertøj til piger. Undertøj er det tætteste lag tøj mod kroppen og noget vi bærer hver dag alle døgnets 24 timer. Derfor er det vigtigt, at det er af god kvalitet, så det er lækkert og behageligt at have på. Hos teenstyle.dk har vi et stort udvalg af flot kvalitetsundertøj til teenagepiger i alderen fra størrelse 10 – 16 år og voksen XS – XL. Vi har et bredt udvalg til unge, så der er noget for enhver smag.

Sporty eller feminint undertøj til unge

Klassiske bralette toppe med bryderryg og tilhørende trusser i alle typer er et godt eksempler på teenagepigerne valg, når de skal vælge undertøj. Der har et sporty look som kan bruges til det hele. Du finder selvfølgelig også det feminine undertøj med blonder, så de unge kan have en sød bh top under festtoppen.

Bh med indlæg til teenager

Hos os finder du også bh’er med små indlæg, som er super anvendelige når pigerne begynder at få bryster. Det beskytter de ømme brystvorter og gør, at pigerne føler sig mere trygge, da de er beskyttende og ikke synliggør de begyndende bryster, som kan være generende for mange piger. De føler sig trygge og ikke så udstillede.

Populære undertøjsmærker

Vi har rigtig mange, og populære mærker på vores undertøj til piger der ved, hvad hun vil have. Du finder undertøj i alle afskygninger fra Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Fila, Say-So, Puma, Pieces, Only Kids og Only. Vi har ALT i flot og funktionelt undertøj til den aktive eller feminine teenagepige.

Undertøj fra str. 10 år – XL voksen

Teenagere er forskellige og mange piger er jo lige så store som voksne mennensker – i både højde og drøjde. Derfor kan du selvfølgelig også finde undertøj i voksen størrelser fra str. XS – XL. Du kan selvfølgelig søge direkte på voksenstørrelse i vores filtrering. På teenstyle.dk har vi ALT i undertøj – tjek shoppen nu.