Størrelse GUIDE – Det unikke størrelses filter

Størrelsesguide teenstyle

På vores side har vi lavet et størrelse guide/filter, der samler alle de mange forskellige tween og teen størrelser fra 8 til 19 år. Som eksempel kan en størrelse som 14 år hedde mange ting fra forskellige teens leverandør. 14 år kan hedde 164, S, L, XL, W27 og i voksen størrelser kan de hedde XS, 34, 40 eller “27. Alle disse størrelser har vi samlet under ét – nemlig en højden på f.eks. 164 som svarer til 14 år. Så brug det i din søgning…

På det ovenstående billede ses en størrelsesguide til størrelserne på vores webshop. 

Ved at kende til ét af dit barns størrelser, kan du se hvilke andre størrelser der er tilsvarende. 

Ydermere, så er vores filter-funktion på webshoppen et perfekt hjælpeværktøj, som viser dig de produkter, du kan købe i den valgte størrelse. Et eksempel kunne være, at man begår sig således på webshoppen:

HENDE -> UNDERDELE -> BUKSER, og når man er kommet hertil, kan man øverst på skærmbilledet se forskellige former for filteringer, som kan sættes på, for at gøre din online shopping oplevelse bedre. Her kan man indenfor størrelsekategorien vælge: STØRRELSE, STØRRELSE/VOKSEN og LEVERANDØR STR./TALJE.

Der er nu forskellige muligheder. Hvis du trykker på den helt almindelige STØRRELSE, som viser dig størrelser i EU-højde, og vælger størrelse 164, vil alle bukser i 164 dukke op, og de tilsvarende størrelser. Her vil du derfor både se 164, XS, 34 og 27, præcist som vist i skemaet. 

Dette er fordi, at teens og tweens sagtens kan bruge voksen størrelser tilsvarende børnestørrelser. Det er dog noget andet, den anden vej rundt. 

Hvis man derimod vælger STØRRELSE/VOKSEN, og trykker på S, så vil der KUN komme voksen str S, 36 og 29 op, hvilket kun er VOKSEN størrelser. Dette er for ar sikre, at man ikke kommer til at bestille en str. 176 hjem, hvis nu man som mor bestiller noget hjem til sig selv. 

Slutteligt er der jeans størrelser, hvor både voksen og teens/tweens er tilsvarende, og dette er fordi, at det er EU størrelser. Dog anbefaler vi, at man som voksen eller ældre teen/tweens (15+) køber voksen størrelser. 

Ligeledes fungerer det med drengene. 

Happy shoppings!

Skrevet af teenstyle d. 17-01-2019 i Teenstyle vejledninger


2 tanker om “Størrelse GUIDE – Det unikke størrelses filter

 1. Hej
  Jeg er i tvivl om størrelsen på denim-shorts til min datter på 12 år. Hun er 170 cm høj, og ret tynd.
  Hun er ca 71 cm i bukselinningen. Skal jeg købe til str 170cm eller gå en størrelse ned?

  1. Hej Ida
   På mange af vores bukser med fast bukselinning er der lavet en opmåling på, så her vil du ganske præcist kunne se målene på – se feks her: https://teenstyle.dk/p/lmtd-jeans-berete-denim

   Alternativt kunne du se på den størrelse hun passer idag – dem der sidder godt. Og så vil du sikkert kunne gå ud fra den størrelse når du køber bukser 🙂

   Venlig hilsen
   teenstyle.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *