X – Teenstyle showroom

showroom

Åbningstider:

Vi har lukket vores showroom

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Lukket
Torsdag: Lukket
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søn- og helligdage: Lukket

Lukket mellem jul og nytår

Corona-info:

❤️
12. maj har vi åbent normalt igen.
Max. 10 personer i butikken ad gangen
Vi tager alle forholdsregler og har håndsprit,
som vi beder alle benytte.

🙏
Støt lokalt - Nemt og sikkert

Afhent selv - spar fragten:

🚗
Afhent selv din online ordre og spar fragten:

Showroom
Grenåvej 760, 8541 Skødstrup
Gælder i vores normale åbningstider

Lager
Bakketoften 11, 8541 Skødstrup
Gælder alle hverdage fra kl. 8 - 15.30

teenstyle showroom

teenstyle.dk er nok den største danske internetbutik der har fuld fokus på målgruppen 10 - 16 år. Vi har eksisteret på nettet siden oktober 2010 og åbnede Showroom i Skødstrup i marts 2018

Vores showroom er ikke så stort ( ca. 50 kvm. ) så vi har ikke alle varer og størrelser udstillet. Men typisk vil du finde to forskellige størrrelser af hver udvalg style. Du kan se og mærke på varen inden du bestiller online. Vi har nøjagtig samme sortiment som på vores online webshop. Forskellen er blot, at du både kan prøve, mærke varen og blive inspireret på en helt anden måde, inden du bestiller varen på nettet. Samtidig giver vi selvfølgelig al den vejledning du har brug for.

Vores showroom ligger ikke på samme adresse som vores lager. Dette betyder at du ikke kan få din online ordre med dig når du går. Dog kan du hente dine købte varer på næste åbningsdag i vores showroom - eller på vores store fysiske lager, der også er placeret i Skødstrup ( Bakketoften 11 ). Du kan naturligvis også vælge at få dit køb sendt til vores lokale pakkeshop eller få varen sendt direkte til din privatadresse.

I vores showroom vil vi naturligvis også afholde spændende events som f.eks. konfirmand arrangement o.lign. Kunne du tænke dig, at der skete noget helt bestemt hører vi gerne fra dig.

Vi byder på populære brands som Petit By Sofie Schnoor, Rosemunde, Cost:bart, Calvin Klein, Björn Borg, DKNY, Esprit, Fila, G-star, Garcia, Grunt, Hummel, Lmtd, Lacoste, Puma, Kappa, Joha, Levis, Tommy Hilfiger, Napapijri, Petrol, Pieces, Only Kids, UGG m.v. Men vi forhandler også voksen størrelser fra f.eks: Rosemunde, Puma, Hummel, Only, Pieces, Jack & Jones, Fila, Joha, Lacoste, Petrol og Garcia. Alle mærker er nødvendigvis ikke præsenteret på samme tid i showroom'et.

Udover tøj vil du også finde et bredt udvalg af de nyeste sneakers på markedet – herunder klassikere fra bl.a. Lacoste og Puma.

Vi vil have tøj til de unge – altså tøj som alle unge i alderen 10 til 18 år kan passe. Derfor kan du hos os, finde de mest kendte tweens/teens mærker, men der vil også være et fint udvalg af voksen mærker fra str. XS - XL, som passer til de unge. For der er jo ingen der skal bestemme, hvor lang tid man er ung – det er helt op til en selv…

Ønsker du  f.eks at prøve eller se nogle bestemte varer inden køb, så skriv til os på forhånd, så sørger vi for, at have varerne klar til dig når du kommer forbi.

Har du set noget, som du gerne vil bestille, så hjælper vi dig med at gennemføre ordren. I vores showroom handler du online - fuldstændig som derhjemme. Derfor tager vi kun imod kortbetaling og mobilepay (skal være godkendt med nemid til handel på nettet) Vi tager ikke imod kontanter.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Find os her:

teenstyle Showroom
Grenåvej 760
8541 Skødstrup

Tlf.: 702 702 40
kontakt@teenstyle.dk

Sociale medier:

Lokal facebook side
Følg os på vores lokale facebook side. Her giver vi info om ændrede lukketider, messedage, specielle lukninger og events.

www.facebook.com/teenstyleShowroom/

teenstyle @official
www.facebook.com/teenstyle.dk