| Desktop
Glemt password

Varekurven er tom...
Levering

TOTAL (inkl moms)

Luk Vis kurv

Din fragt koster .

Søg

Højde

Voksen Størrelse

Mærke

Sko Størrelse

Pris

 - 
DKK
DKK

Jack & Jones

ORIGINALS by JACK & JONES er inspireret af indie- og urban pop-kulturen. Stilen er dynamisk og afslappet, dristig og udfordrende og ikke bange for at skille sig ud fra mængden. Varemærket leverer moderne produkter i høj kvalitet i en blanding af farver og stilarter, og det giver alle mulighed for at skabe et individuelt look. Kollektionen er drevet af de nyeste trends og understreger farverige dele som printede T-shirts, afslappede skjorter, sweatshirts og five-pocket jeans.

 
CORE by JACK & JONES er nyttigt streetwear med et stærkt grafisk koncept og et øje for innovative detaljer. Hver style er fremstillet af stoffer af høj kvalitet og med detaljer, som har stærke referencer til arbejdstøj. De moderigtige stoffer gør designet friskt og kollektionen er en blanding af formelt og afslappet. CORE by JACK & JONES er rettet mod modebevidste unge. Kollektionerne indeholder anti-fit-jeans, grafiske t-shirts, sweatshirts, fodtøj og strik. Farvepaletten er minimalistiske, neutrale nuancer kombineret med frække kontraster.

JACK & JONES TECH leverer en serie af yderst funktionelt tøj og er dedikeret til at skabe produkter af høj funktionel kvalitet, med enestående komfort. Kollektionen spænder fra basisvarer til alt slags vejr som udendørsjakker fremstillet af funktionelle stoffer til board-shorts, sweatshirts, sko og grafiske t-shirts. JACK & JONES TECH's ekspertise er centreret om en aktiv livsstil, hvor mode, funktion og sport mødes. Hvert stykke tøj er designet med maksimal komfort og anvendelighed til den specifikke sæsons vejrforhold. JACK & JONES TECH er høj kvalitet og funktionalitet uden at gå på kompromis med stil og mode. Kollektionerne i JACK & JONES TECH har både en ekspeditionsinspireret og en sporty del. JACK & JONES TECH er det sted, hvor mode, funktion og sport mødes.