| Desktop
Glemt password

Varekurven er tom...
Levering

TOTAL (inkl moms)

Luk Vis kurv

Din fragt koster .

Søg

Højde

Voksen Størrelse

Mærke

Sko Størrelse

Pris

 - 
DKK
DKK

Hound Boy og Hound Girl


SPAR 20%
på ALT ikke nedsat Hound - Skriv Hound i vores kampagnekodefeldt og spar penge...
Vi har fået rigtig mange NYE mærker hos teenstyle. Det danske mærke Limited - LMTD er et af de NYE alternativt til de unge - det rigtige LOOK til den rigtige pris - se de mange NYE styles her. I 2018 får vi endnu flere mærker - hold øje med vores MÆRKER - der kommer mange nye mærker på teenstyle i 2018 :-)

Hound er det fede brand til den moderigtige tween- eller teenagedreng og pige. Hos teenstyle.dk finder du altid et inspirerende udvalg af fede Hound jeans til både drenge og piger. Tidligere hed det By Hound til pigerne, men dette har nu ændret navn, så alt pigetøj også hedder Hound. Er du modebevidst og har du sans for kvalitet - så finder du det hos Hound.

Hound er kendt for sine populære jeans til drengene - bl.a. Snake, Turn, Big Twister, AntiFit, Pipe, Straight og Bandit. De sidste nye modeller fra Hound på jeansmarkedet er de populære modeller X-tra Slim jeans efterfuldt af X-xtra slim jeans, som sidder helt stramt til benene. Desuden farvede chinos og lækre bukser til pigerne. Hound er et virkelig populært jeansbrand til både drenge og piger som i den grad har fingeren på pulsen. Du finder alt hvad du har brug for for at blive klædt fedt på. Shop Hound tøj til drenge og piger i alderen 8-16 år. Bliv inspireret af nedenstående varer...
 
SPAR 20% på ALT ikke nedsat Hound - Skriv Hound i vores kampagnekodefeldt og spar penge...

Vi har fået og får rigtig mange NYE mærker hos teenstyle. Se bl.a. vores NYESTE tøj fra Levis, LMTD, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Lacoste, Cost:Bart, m.v...

Hos teenstyle.dk finder du altid et stort udvalg af Hound. Du finder også de populære basis grandad bluser, hvor der ligeledes er knald på farverne. Du vil finde basisbluser med lange- og korte ærmer. Desuden de helt klassiske og populære farver som sort, hvid, navy og grå. Nogle farver som de unge er vilde med - og som passer til nærmest alt. Med et par granddad's fra Hound vil du altid være velklædt.

Hound har, som et af få brands, fokus på konfirmanderne. Hos teenstyle.dk finder du derfor i sæsonen et bredt udvalg af Hound konfirmandtøj til drenge samt gode tilbud på drengetøj i alderen 10, 12, 14, 16 og 18 år. Desuden et stort udvalg af alle de nyeste kollektioner hele 6 gange om året. Køb Hound drengetøj online på teenstyle.dk. Du  kan også tjekke By Hound - pendanten til pigerne.