| Desktop
Glemt password

Varekurven er tom...
Levering

TOTAL (inkl moms)

Luk Vis kurv

Din fragt koster .

Søg

Højde

Voksen Størrelse

Mærke

Pris

 - 
DKK
DKK

Garcia

Garcia Jeans er det perfekte Italienske brand til den afslappede teens dreng og pige, som er på udkig efter et liv fyldt med spænding, glæde og karakter - noget, Garcia Jeans kalder det gode liv. Livet er en række valg. Der er glæde, sjov og overraskelser til alle, der oplever Garcia, og alle skal have råd til lækkert design. Hos teenstyle finder du tween/teen kollektionen fra Garcia Jeans i størrelserne fra 134-140 og op til størrelse 176. Garcia Jeans er kendt for sine utroligt lækre jeans med super pasform. Kombiner dine Garcia Jeans til dreng og pige med en fed t-shirt, en feminin top og en lækker sweat. teenstyle.dk har alt på lager og har kun 1-2 dages levering på Garcia Jeans til børn, tweens og teens, så tøv ikke med at bestille de italienske favoritter til de modebevidste teenagere.
 

Historien om Garcia jeans

Garcia Jeans er en autentisk italiensk historie om et par, der skabte et nyt jeansbrand. Garcia jeans bliver skabt/født i 1980. Garcia Jeans har altid troet på, at alle bør have råd til det bedste. At give folk værdi og karakter for deres penge. Det er derfor, Garcia Jeans' priser er helt fantastiske, hvor alle kan være med på et fedt look til gode priser. Garcia Jeans blev grundlagt, som en lille virksomhed på den enkle tanke, at forbløffende design tilhører alle. For Garcia Jeans er tegnet altid at se frem - aldrig tilbage. Tegn er at være åben for alt, hvad denne verden har at tilbyde. Tegn er at have modet til at være den første til at falde ind i det ukendte. Karakter er aldrig at glemme alle de mennesker, steder og eventyr, vi oplever. Tegn er at være stærkere sammen, end væk fra hinanden. Tegn er forbløffende design til rimelige priser. Tegn er at bringe glæde til alle, der oplever Garcia Jeans. Design det liv du virkelig elsker med Garcia Jeans - shop hele oplevelsen på teenstyle.dk

Garcia Jeansguide

Slim Fit - modeller til drenge

Tavio Slim

Garcia Jeans Tavio Slim er en Slim Fit model i livet og med slim Fit ben der sidder stramt. 5-lommet model der lukkes med lynlås og knap. Indvendig justerbar elastik i livet.

Slim Fit - modeller til piger

Sara Slim
Garcia Jeans Sara Slim er en Slim Fit model i livet og med slim Fit ben der sidder stramt. 5-lommet model der lukkes med lynlås og knap. Lav talje. Indvendig justerbar elastik i livet.

Sara Superslim
Garcia Jeans Sara Superslim er en ekstra smal model som er SuperSlim i livet og med Superslim ben, der sidder ekstra stramt. 5-lommet model der lukkes med lynlås og knap. Lav talje. Indvendig justerbar elastik i livet.

Garcia Jeans' størrelser hælder en smule til den lille side. Alle jeans på shoppen er målt individuelt, så vi anbefaler at tjekke målskemaet, som ligger på alle jeans produkter. Derved får du de præcise mål for præcis den jeans du kigger på.