Elsk dig selv og din krop – du har kun én…

Be Yourself

Elsk dig selv som du er  ❤️ Når man når en vis alder som dreng eller pige, så begynder kroppen at udvikle sig. Nogle begynder at tage lidt ekstra på, hvor andre taber sig. Nogle bliver højere fra den ene dag til den anden, mens andres højde måske står stille. Vigtigst af alt, så er alle forskellige, og der er intet rigtigt eller forkert. 

Skrevet af Sinem Bektas d. 22-02-2019 i Tweens og teens


Bh’er og toppe til tweens og teenagers

Det er vigtigt for os her hos teenstyle, at bloggen både indeholder relevante emner i forhold til tøj, mode og generelt vores web-shop, men også personlige indlæg om at være tween/teen, og hvad dette vil sige.
Vi er selvfølgelig kun eksperter på hele fashion-delen, men hen ad vejen opfanger vi da en problemstilling eller to mellem forældre og barn, samt de komplikationer der kan opstå med beklædning af en kræsen teenager, som har en krop i konstant udvikling.

Skrevet af Sinem Bektas d. 28-01-2019 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode, Tweens og teens


For lidt søvn er farligt både for humøret og helbredet

Derfor er det vigtigt, at vi sørger for, at vores børn får en god sammenhængende nattesøvn, så de vågner friske og veludhvilet om morgenen. For lidt søvn påvirker nemlig ikke bare humøret, men også immunforsvaret og vigtige funktioner som hukommelse og indlæring. Nyere undersøgelser peger dog på, at tweens sover mindre end de faktisk reelt har behov for. Mange forældre er godt klar over problemet og ønsker at forsøge at ændre deres børns sovemønster. Men det helt store spørgsmål er: Hvor meget søvn behøver en tween så? 

Skrevet af teenstyle d. 28-08-2018 i Tweens og teens


INGEN UNGE BØR VÆRE INVOLVERET I FORÆLDRES SLANKEKUR…

slankekure børn og unge

Inden du føler dig helt provekeret af overskriften, skal du læser hele artiklen. Vi har startet et helt nyt samarbejde med Lola, som har skrevet denne artikel. Læs denne meget spændende artikel her… 

Skrevet af teenstyle d. 30-01-2018 i Tweens og teens


LÆR DIN TWEEN AT BLIVE EN KRITISK FORBRUGER

Unge og sociale medier

I vores samfund i dag, hvor tweens er udstyret med både smartphones, ipads, computer,  tv på værelset osv., er påvirkningerne fra medierne og reklamerne større end nogensinde før. Samtidig har reklamebranchen i høj grad fået øjnene op for det kæmpe potentiale, der ligger i lige netop tweens segmentet. 

Skrevet af teenstyle d. 03-01-2018 i Tweens og teens


LOMMEPENGE TIL TWEENS – SÅDAN KAN DE SELV TJENE DEM

Tweens er ofte ikke gamle nok til at søge et fritidsjob her i Danmark, da loven foreskriver, at børn under 13 år ikke må tage arbejde. Det er dog ikke ensbetydende med, at de ikke er ansvarlige nok til at arbejde eller have pligter i det daglige.  Faktisk er der flere gode grunde til at lade dit barn prøve kræfter med sit første job og tjene lidt lommepenge allerede i tweens.

Skrevet af teenstyle d. 04-12-2017 i Fritid, Tweens og teens


MINDFULLNESS FOR TWEENS

Vores tweens bliver hver dag mødt med udfordringer og krav fra både skolen, vennekredsen og os som forældre. Krav til indlæring og forståelse, til at kunne følge de sociale spilleregler og indgå i fællesskabet samt overholde de pligter og aftaler, man laver med dem i hjemmet. Til tider kan disse udfordringer og krav vokse børnene over hovedet og påvirke deres koncentrationsevne og nærvær i en negativ retning – både i forhold til dem selv og i forhold til andre.

Skrevet af teenstyle d. 29-11-2017 i Tweens og teens


FORSTÅ DIN TWEEN – Kompliceret og humørsvingende

Det er nogle af de ord, mange forældre til tweens kan nikke genkendende til. Det er en fase i deres liv, hvor de udvikler sig fra at være “børn” til at blive teenagers – med alt, hvad det indebærer. For at kunne hjælpe din tween godt igennem denne fase i livet, er det vigtigt, at du som forældre forsøger at anskue verden fra dit barns synsvinkel. Kort sagt du skal lære at forstå din tween. Nedenfor er beskrevet nogle problemstillinger, som er vigtige at være opmærksom på, når du skal forstå og relaterer til din tween. 

Skrevet af teenstyle d. 27-11-2017 i Tweens og teens


TWEEN STRESS – HJÆLP DIT UNGE MED AT HÅNDTERE STRESS

Unge og stress

Er din tween stresset? Her får du råd og vejledning til, hvordan du kan hjælpe  Det er helt naturligt, at din tween til tider kan føle sig stresset. Børn i den alder befinder sig i en periode i deres liv, hvor de ikke længere er små børn men heller ikke helt teenagers endnu. Det er en periode, der på mange måder både byder på nye udfordringer, bekymringer og krav fra omverden at leve op til (skole, lektier, sociale aktiviteter og relationer m.m.).

Skrevet af teenstyle d. 06-11-2017 i Tweens og teens


Slap helt af – TWEENS ER STADIG LEGEBØRN

Selvom dine tweens er begyndt at købe musik og tøj for deres lommepenge, i stedet for legetøj, og selvom de for længst har byttet dukker og biler ud med mobiltelefon, så er de stadig legebørn, ifølge børne– og ungeanalytiker Charite Nielsen. 

Skrevet af teenstyle d. 23-05-2017 i Tweens og teens


Her skriver vi både om de emner, der optager teens og tweens, og om alt det, der ellers rører sig i deres verden.