Forskellen på skinny jeans og slim fit jeans

slimvsskinny

Under en bagende sommersol kan et par tætsiddende jeans, der klistrer sig til huden, give svedperler på panden. Men når sommersolen sænker sig, luften bliver køligere og dagen bliver til aften, trækker vi atter i de kropsnære bukser. Skinny jeans og slim fit jeans er populære bukser hele året rundt. Men om buksernes fit er skinny eller slim, kan være ret svært at se med det blotte øje. For faktisk ér der forskel på de to styles. Læs med her, og bliv klogere på forskellen mellem skinny jeans og slim fit jeans.

Skrevet af Nina Pehn d. 05-08-2019 i Tøj & mode


Badedragten back in business – få indblik i badedragtens udvikling de sidste 100 år

Både under strandsæsonen herhjemme og på solferier i syden har bikinien i mange år været det stykke badetøj, vi har set allermest på unge kvinder og piger. Men nu er badedragten tilbage. Og det har den faktisk været i nogle år. I modeverdenen har badedragten længe været forvist til svømmehallen, men begynder nu, som en del af en retrobølge, at gøre bikinien selskab på sandstrande verden over. Læs med her, og få et glimt af badedragtens udvikling de sidste 100 år.

Skrevet af Nina Pehn d. 22-07-2019 i Tøj & mode


Bæltetasken – fra kikset turistgenstand til musthave

Bæltetaske.Teenstyle.Blog

I dag ser vi bæltetasken overalt i gadebilledet. Vi ser den i alverdens farver, mønstre, former og størrelser. Bæltetasken er de seneste år blevet en modegenstand. Især er bæltetasken blevet en uundgåelig del af moden på de danske festivaler. Både hos piger og drenge, kvinder og mænd. Lige nu er bæltetasker altså både moderigtige og praktiske at have med på farten. Men tasken kæmper også med et genstridigt ry som kikset turistgenstand. Et ry, der måske har været med til at sætte skub i bæltetaskens popularitet.

Skrevet af Nina Pehn d. 15-07-2019 i Tøj & mode


Skal skjorten ned i bukserne eller hænge løst udenpå?

blog_teenstyle

Den spritnye skjorte hænger inde i klædeskabet – velduftende og ren, nystrøget og klar til at møde verden udenfor. Men hvordan sætter man den egentlig, så den tager sig ud fra sin bedste side? Skal den ned i bukserne, eller skal den hænge løst udenpå? Læs med her, og få en række gode råd med på vejen mod den rigtige beslutning.

Skrevet af Nina Pehn d. 12-07-2019 i Tøj & mode


How to: Sådan passer du bedst på dine jeans

Ønsker du at forlænge levetiden på dine yndlingsjeans? Så frygt ej. For internettet er propfyldt med gode råd om, hvordan du bedst behandler dine jeans, hvis du ønsker dem et langt og lykkeligt liv sammen med dig! Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke råd der virker, og hvilke der blot er myter eller smarte påfund.

Skrevet af Nina Pehn d. 20-06-2019 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Forskellen på mom jeans og boyfriend jeans

Mom jeans og Boyfriend jeans

Denim jeans i alle nuancer og pasformer fylder gadebilledet. Og hurra for det. De giver på samme tid et stilbevidst og afslappet look til hvem end, der har dem på. De kan sættes sammen med det meste tøj alt efter hvilket udtryk man søger, og så skal de sjældent vaskes. Fordelene er mange. Du har måske hørt forskellige betegnelser for forskellige pasformer. Nogle af de mest populære er modellerne mom jeans og boyfriend jeans. Hvis man ikke ved bedre, ligner de hinanden til forveksling. Men der er altså forskel.

Skrevet af Rebecca Christie d. 16-05-2019 i Tøj & mode


Hvad er denim, og hvorfor er denimjeans oprindeligt blå?

hvorfor er denimjeans oprindeligt blå

”Cowboystof” er vi nok mange danskere, der kalder det. For her i Danmark er vi nemlig gode til at sætte denim i forbindelse med cowboys og klassiske blå cowboybukser eller ”blue jeans” – men oprindeligt blev beklædning i denimstof faktisk lavet til hårdtarbejdende guldgravere i Californien. Læs med og bliv klogere på det stof, som milliarder af jeans verden over er skabt af.

Skrevet af Nina Pehn d. 14-05-2019 i Tøj & mode


Uld der ikke kradser

Uld. For nogle kan bare ordet få den prikkende fornemmelse og de røde kradsmærker frem på armene. Måske har du traumer om den striktrøje, tante Oda gav dig sidste jul, og som du af høflighed var nødt til at have på, selvom den kløede ulideligt. Men nu er det tid til at lægge traumerne og striktrøjen på hylden, fordi sandheden er, at der findes uld, som ikke kradser. Uldtøj har mange gode egenskaber, så som at det absorberer sved og tilpasser sig temperaturen, så kroppen altid er varm. Det er altså en skam at undgå det.

Skrevet af Rebecca Christie d. 12-05-2019 i Tøj & mode


Den lille lomme foran på jeans – hvad bruger man den til ?

Tendstiklommen, kondomlommen, billetlommen, karamellommen, lighterlommen og møntlommen er bare nogle af de navne, vi i dag kalder den lillebitte lomme, der gemmer sig indeni enten højre eller venstre forlomme på rigtig mange jeans-modeller.

Skrevet af Nina Pehn d. 11-05-2019 i Tøj & mode


Månedens must-haves!

must haves drengetøj

Hej skønne læsere! Denne gang er månedens must-haves til drengene. Der er taget højde for det gode vejr, og at det snart er tid til at bruge shorts igen. Derudover er t-shirt skjorter det nye hit, så scroll videre og se vores bud på denne måneds must-haves! Der bliver linket til alle styles, og alt kan naturligvis købes på teenstyle.dk. 

Skrevet af Sinem Bektas d. 11-04-2019 i Tøj & mode


Her skriver vi om alt lige fra mode, trends og inspiration til hvordan du kan kende forskel på mom-jeans og boyfriend-jeans.