Joha – et bæredygtigt brand med fokus på kvalitet og dyrevelfærd

Bæredygtighed i fokus
Bæredygtighed er uundgåeligt noget, vi alle sammen kommer til at forholde os til i fremtiden. På en ene eller den anden måde. Med både forårets europaparlamentsvalg og folketingsvalg, har danskerne for alvor slået fast, at de ønsker politisk handling i en bæredygtig retning. I modeindustrien tænker man også bæredygtigt, og miljørigtigt tøj fylder mere og mere på hylderne. Hos Teenstyle forhandler vi blandt andet undertøj og nattøj i miljørigtige uldblandinger og økologisk bomuld fra danske Joha.

Skrevet af Nina Pehn d. 08-07-2019 i Brands


Cost:bart – et dansk tøjmærke til tweens og teenagers

Stilen er ’street’ og er inspireret af de mange mennesker, der bor i storbysmiljøer verden over. Inspirationen kommer blandt andet fra New York, London, København samt mange andre af verdens fedeste byer, som har nogle helt specielle gademiljøer for eksempel med street art, street performance og lignende kulturelle undergrundsmiljøer. Man kan kalde stilen i Cost:barts designs for trendy og moderne boheme.

Skrevet af teenstyle d. 16-02-2017 i Brands


Det er helt elementært at have det rette undertøj – SAY-SO

Mange kan tænke, at det måske er lige meget, hvad vi har på under vores modetøj eller måske under vores afslapningstøj, men faktum er, at det betyder noget! Det er filosofien bag SAY-SO.

Skrevet af teenstyle d. 16-02-2015 i Brands, Tøj & mode


Björn Borg undertøj til tweens og teenager

Björn Borg er navnet på en svensk tennis legende, som har vundet et hav af titler såsom Grand Slam, Wimbledon og French Open tilbage i 70’erne og de tidlige 80’ere. Men det er også navnet på et svensk tøjmærke, som er mindst lige så beundringsværdigt som legenden.

Skrevet af teenstyle d. i Brands, Tøj & mode


Her skriver vi om de brands vi forhandler, deres projekter, nye varer, strategier mm.