DE FEDESTE FORÅRSJAKKER TIL TWEENS OG TEENS

Foråret begynder så småt at indfinde sig. Vintergækker og erantis skyder op, termometeret står på plus og snart skal din tween eller teen af med den tykke vinterjakke og trække i en lidt lettere model. Vi giver her vores bud på flotte og praktiske forårsjakker til tweens og teens. Både til hende og ham.

Forårsmoden til drenge byder i år på et stort udvalg af både parka- og vindjakker, paperjackets, shoftshells samt veste. Denim blå, navy og klar grøn er helt klart forårets farver og de må gerne piftes op med forskellige detaljer og for i kontrastfarver eller neon. 

Fra Hound finder du den fede paper jacket i den kendte college stil, der vinder meget frem her i foråret/sommeren. Denim stilen vinder også indpas og fra Cost:bart finder du både en fed anorak samt en vest i en flot lys vask. Vesten er fed ovenpå en sweatshirt eller strik.
Fra Hummel kommer den lækre softshell jakke, der både er vind- og vandafvisende og god til det lidt lunefulde forårsvejr vi ofte har i Danmark. Denne model er også inspireret af college stilen og har derudover nogle fede neon detaljer.

Forårs moden til piger byder både på lange men også mange korte modeller. Her er det også farverne sort, grøn, navy og denim blå, der hitter.
Fra Cost:bart kommer der to lange modeller med for i kontrastfarve og mønster, der giver et flot og rigtig feminit udtryk. Fra Only er et stort udvalg af korte jakker bl.a. cowboy jakker og lidt tykkere nylon jakker. Den korte biker jakke er også den perfekte overgangs jakke da den er en evig klassiker, der kan tages frem fra skabet år efter år.
Sidste men ikke mindst er army jakken også at finde på hylderne i dette forår og du finde fede modeller fra både EDC By Esprit samt Outfitters Nation.

Vi byder hos teenstyle.dk foråret velkommen med en masse skønne forårsjakker til både tweens og teens. Så skynd dig at tjekke det store udvalg ud og gør din dreng eller pige klar til at gå foråret i møde.

Skrevet af teenstyle d. 19-03-2014 i Tøj & mode