Vidste du at verdens største jeans brand er dansk?

Jack & Jones verdens største jeans brand med denimmodeller

Får man spørgsmålet: Hvilket jeans brand er det største i verden? Vil de fleste formentlig tænke på Lee eller Levi’s. Ingen af disse svar er korrekte. For vi kan faktisk her i Danmark være stolte over, at huse lige præcis dette brand. Brandet er velkendt og det største under koncernen Bestseller. Verdens største jeans brand er nemlig, Jack and Jones.

Hvem er Jack and Jones

Jack and Jones er som tidligere nævnt, et tøjmærke under koncernen Bestseller. Mærket blev til i 1990 og i 1991 åbnede den første Jack and Jones butik i Norge.
Bestseller er en kæmpe stor dansk modetøjkoncern, som både har mærker til kvinder, mænd og børn. De er beliggende i Brande, men har deres produkter i butikker spredt udover hele verden. Over 1000 af disse butikker forhandler Jack and Jones.
Jack and Jones sælger meget andet end denim produkter, men disse er en stor del af deres identitet. De stræber fortsat efter at være kendt for deres jeanswear, og at det skal træde tydeligt frem i forhold til deres image. Derfor bliver der i deres kommende kollektioner en rød tråd, i form af en stor procentdel denimprodukter.

De laver designs til mange forskellige stilarter, og henvender sig derfor ikke til en specifik målgruppe. Det er et valg, de helt bevidst har taget, så, så mange som muligt kan få glæde af deres produkter. Deres tøj er af samme årsag i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Det er to værdier, der er vigtige for dem.

Hvad kan Jack and Jones

Jack and Jones har siden brandets opstart fokuseret på jeanswear. De har i forbindelse med deres denim kollektioner lavet mottoet “Made to last”. Dette motto betyder, at deres produkter er lavet til at kunne holde. Deres produkter er i hænderne på en lang række forskellige mennesker, inden det endelige produkt er færdigt. Disse mennesker har en specifik funktion, i forhold til præcis det produkt de får i hånden. Det sikre at hver og en af disse mennesker, er specialister i lige præcis denne funktion. I sidste ende sikre det den bedste kvalitet på produkterne.
Her ses en kort film om, hvordan et par jeans fra Jack and Jones bliver til.

De har igennem årene udviklet jeans i forskellige materialer. Det gør, at de idag kan tilfredsstille så mange af deres kunders behov som muligt. Går man ind på Jack and Jones’ hjemmeside, vil man kunne se disse jeans. Disse jeans er lavet i forskellige materialer og designs. Det er de, så man kan have et par jeans på til stort set alle tænkelige anledninger. Her beskrives nogle af deres forskellige jeans’ egenskaber:

SUPER STRETCH: Som navnet antyder, er det et par jeans med ekstra stræk.
R.D.D.(Royal Denim Division): De fineste jeans de producerer, i de bedste materialer.
LOW IMPACT DENIM: Jeans lavet af genbrugt denim og økologiske materialer med mindre udledning i produktionen.
INDIGO KNIT: Jeans som føles som sweatpants, de er noget mere komfortable end andre jeans.

Som man kan se, er der modeller til en hver smag. Har man endnu ikke forsøgt sig med Jack and Jones, kan de klart anbefales at prøve. Du får rigtig meget kvalitet og godt design for pengene, også har de et dejligt bredt sortiment.

På Teenstyle forhandler vi både Jack & Jones, Jack & Jones Core, Jack & Jones JR, Jack & Jones Original, Jack & Jones Premium og Jack & Jones Tech. Det er alle brands, der udspringer sig fra det først fødte brand, Jack and Jones. De repræsentere tøj til forskellige aldre og stilarter.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 21-11-2019 i Brands, Tøj & mode