Stjernetegn Jomfruen fra 24. august – 23. september

Astrologi - skal vi tro på det - jomfruen som ven, kæreste og kollega - horoskop - tro eller overtro pige - stjernetegn

Er du født mellem d. 24. august og den 23. september, så er du jomfru. Når man dykker ned i sit stjernetegn, kan man blive overrasket over, hvor godt det passer på ens personlighed. Sommetider kan man føle, at det er noget værre pladder, og at de ting der beskriver sit stjernetegn kan passe på alle og enhver. Så hvorfor overhoved dykke ned i sit stjernetegn?

Man kan bruge astrologien til, at skabe en større rummelighed. Når man læser sit eget stjernetegn eller sin partners, sit barns eller venindes, så får man ofte en større forståelse af hvem de er, og hvorfor de har de handlingsmønstre, som de har. Derfor kan man lidt lettere se på hinanden med tilgivende øjne.

Jomfruen

Generelt er jomfruen et ordensmenneske. Der er styr på tingene, og jomfruen kommer aldrig uforberedt til en aftale. Jomfruen er vældig praktisk anlagt og er samtidig drevet af fornuft. Derfor vil man opleve, at når jomfruen tilbyder sin hjælp, så er det den mere praktiske del, jomfruen tager sig af.

Jomfruen er også kendt for at være meget kritisk overfor andre. De er ofte meget dygtige, effektive og intelligente. Af denne årsag bestræber de sig efter perfektionisme.

Jomfruen på arbejdspladsen

På grund af deres sans for orden, vil erhverv som arkitekt, korrekturlæsere eller kritikere, være oplagt. Jomfruens intellekt skal udfordres og realiseres, derfor er det vigtigt, at de er i et erhverv, hvor de kan yde en uovertruffen indsats.

Jomfruens kærlighedsliv

Udover at være det mest feminine tegn, ud af de i alt 12 stjernetegn, så er jomfruen også det mest forsigtige stjernetegn. Jomfruen vil aldrig hovedkulds kaste sig ud i et nyt forhold. Fordi jomfruen er klar over, at kærlighed kan være distraherende. Derfor skal jomfruen have en partner, der er meget opmærksom og hurtigt kan fornemme, om de skal gå et skridt tilbage eller presse jomfruen. Når jomfruen så indvier i et forhold, så er de meget excentriske og nærværende.

Jomfruen som ven

Hvis man ønsker et godt råd, så er det jomfruen man skal have det fra. Ikke nok med, at de altid har nogle gode råd, så er jomfruen også meget pålidelig. Jomfruen kan virke meget kritiske, det er dog ikke jomfruens hensigt at gøre nogen ked af det, tværtimod er kritikken et tegn på omsorg fra jomfruens side.

Selvom jomfruen har svært ved at erkende sine egne fejl og svagheder, så er jomfruen meget omsorgsfuld overfor de mennesker hun holder af.

Disse kendte stjerner deler du stjernetegn med:

Beyonce: 4. september 1981

Blake Lively: 25. august 1987

Sofie Linde: 22. september 1989

Har du hørt om nogle kendte, der er født i vægtens tegn? Ellers kan du læse mere her

Skrevet af Josephine Maria Møller d. 18-09-2020 i Fritid, Personlige indlæg, Tweens og teens