Rosemunde nu på teenstyle

Vi forhandle nu det lækre luksuriøse tøj fra det romantiske Rosemunde. Læs med her, og bliv klogere på det danske brand.

De fleste kender nok bedst brandet Rosemunde for den ikoniske blondekant, vi ser på mange af deres tubetoppe, t-shirts og trøjer. Blondetøjet er nemlig nærmest blevet ikonisk og har fået karakter af tidsløse klassikere. De enkle silketoppe er lækre at have på kroppen, fordi de strækker sig og tilpasser sig kropsformen – og så fås de i mange farver. Lige nu er kollektionsfarverne afdæmpede jord-eller efterårsfarver og douchede nuancer. Se vores udvalg af toppe og trøjer fra Rosemunde her.

Brandet rosemunde blev grundlagt i 2004. Og deres designfilosofi bygger på elementerne funktionalitet og kvalitet, der er vigtigt for hvert af deres stykker tøj. Tøj fra Rosemunde passer også godt ind i ethvert klædeskab, fordi det både er er enkelt, behageligt, men også rigtig feminint med de fine blondedetaljer og tætte pasform. Toppene kan for eksempel bruges under en kjole, cardigan eller blazer og mikses med alt fra jeans til en fin nederdele.

Rosemunde har en ambition om, at de piger og kvinder, der bruger deres tøj, skal have en følelse af, at være svøbt ind i luksus – hver dag. Derfor er luksuriøse og behagelige materialer som silke, bomuld og kashmir-uld også en del af brandets DNA.

Udover deres ikoniske modeller gør Rosemunde også noget ud af, at udvikle nye versioner og kombinationer af dem – for at tilpasse dem et internationalt marked. Kjoler, skjorter og detaljerede bluser kan også findes hos Rosemunde. Du kan læse mere om Rosemundes brandrejse her.

Skrevet af Nina Pehn d. 31-08-2019 i Brands