Levi’s går aldrig af mode

Er Levis på mode, og kan alle bruge det

Levi’s har siden 1873 lavet arbejds inspireret tøj i høj kvalitet og fede designs. Mærket er de seneste år blevet ret hipt i blandt de unge. Det er sket i takt med at 90’er stilen er blomstret op igen, hvor Levi’s designs passer perfekt ind. Deres produkter henvender sig ikke blot til den yngre målgruppe, men til alle. Faktisk har Levi’s med årene fået en helt særlig og blivende plads i modeverdenen, noget de kun har tilfælles med få andre mærker. Den plads har de fået, fordi de laver tøj til alle stilarter og aldersgrupper.

Levi’s historie
Den først Levi’s buks udkom i 1873. Den blev udviklet af skrædderen Jacob Davis og den tyske Levi Strauss, som så et behov for stærkere beklædning til arbejdere. Levi valgte at flytte fra sit fædreland Tyskland til San Fransisco, da han hørte om California Gold Rush. Han havde nemlig planer om, at sælge slidstærkt udstyr til de mange minearbejdere, som dagligt ankom til byen. Han fandt på idéen om Levi’s produkterne, muligvis i samarbejde med eller med inspiration fra hans kone, Rebecca. Rebecca arbejdede som hosekræmmer/buksesælger.
Levi Strauss og skrædderen Jacob Davis forstærkede kraftig denim med kobbernitter, og lavede sammen det aller første par Levi’s denim bukser. De blev kaldt Talje overall og var verdens første par jeans den originale 501, som vi kender dem idag.

Netop den originale 501 jeans blev opfundet før lynlåsen, derfor er den med knaplukning. Den er sidenhen blevet udviklet med større knapper, men det har altid været en del af designet og er modellens kendetegn i dag.

Kvalitet og godt design
Det der startede som arbejds beklædning til minearbejdere blev hurtigt alle mands eje. Både rockstjerner, cowboys, præsidenter og helt almindelige borgere gik i Levi’s. Både på arbejde og i fritiden.

Levi’s bestræber sig på, altid at vise deres autentiske design. Kvaliteten er høj og naturligvis slidstærk, deres mange styles kan holde til at gå i arv i flere generationer. Derfor er en investering i et par Levi’s jeans eller andre af deres produkter, altid en god idé.
Udover at Levi’s kvalitetsmæssigt kan holde i utroligt mange år, så laver de også designs der går igen og igen. Faktisk er deres produkter lidt i en liga for sig selv, for de har altid haft en plads i modeverdenen. De vil formenligt altid være på mode, uden egentligt at være det.
For Levi’s har skabt sig et navn der er svært at komme udenom, og som de fleste kender og forbinder med god kvalitet og holdbarhed. De henvender sig ikke til nogen specifik aldersgruppe, og kan bæres af ung som gammel.

Du kan finde vores Levi’s sortiment til både drenge og piger lige her

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 30-10-2019 i Brands, Tøj & mode