Konfirmation 2019, pige

Dette blogindlæg vil handle om de trends og tendenser der er i 2019, og hvordan det kan kobles til konfirmationstøjet. Både drenge og piger kan få en masse inspiration ved at læse indlægget, og se alle de spændende inspirationsbilleder, og få en guide til hvordan man kan style hele outfittet. Der er lavet 2 indlæg, en guide til drenge og en guide til piger. 

 

Konfirmationstiden er fantastisk, og hvis du hopper ud på forsiden af bloggen vil du finde en guide både til piger og drenge. Drenge guiden er fyldt med de fedeste styles, som du kan finde på vores webshop. 

Denne del vil handle om trends til piger og tilbehør til den store dag. På vores online webshop finder du jakker, sko, sneakers, undertøj og meget mere tilbehør til pigerne, men i år har ingen af vores leverandører valgt at lave konfirmationstøj til piger – dog er der en masse tilbehør, så vi er ikke i tvivl om, at vi har noget til enhver smag. 

Det er vigtigt at understrege, at piger der vælger et par fede bukser og en overdel, er ligeså fine som piger i kjoler. Hvor er det skønt, at vi er i en tid, hvor man kan udfolde sin stil og være sig selv – også til konfirmationen. 

Først og fremmest, så er et godt udgangspunkt en jakke over kjolen, eller det sæt man ønsker at have på. Nogle piger ønsker at have en figursyet denimjakke på, som er lidt finere i modellen, mens andre piger gerne vil have en læderjakke på. Derudover møder vi flere og flere tomboys (drengepiger), som faktisk allerede føler, at de overskrider grænser med en fin, hvid kjole og derfor ønsker en oversized, slidt denimjakke, og et par hvide sneakers. 

På vores webshop finder du et bredt udvalg af denimjakker, men hvis du ønsker en mere oversized jakke, som med fordel også kan bruges efterfølgende, så anbefaler vi rent faktisk, at man kigger på nogle af drengemodellerne. De har en mere casual pasform, og er så herre smarte!

Her er et eksempel på nogle drengejakker fra Levis, der kunne se mega fede ud over en hvid kjole med et par sneakers til. Levis er et af de mærker, hvor de fleste styles kan bruges som UNISEX. 

 

Derudover er der et bredt udvalg af sneakers og sko til piger, som du finder lige HER. Så, om du er til hvide sneakers, eller sneakers i en sart rosa farve, eller måske sorte – så finder du det hos os!

Slutteligt, så har vi undertøj, der både er komfortabelt og passende til konfirmationsalderen, så hvis der er brug den helt rigtige top, BH eller noget tredje, så finder du det hos os! Disse blondetoppe fra ONLY har været et hit, og er super behagelige at have på, og er bare et ud af mange eksempler!

I er altid velkomne nede i vores showroom, hvor vi glædeligt hjælper med tilbehøret – og vi besvarer også gerne opkald, hvis der skulle være spørgsmål eller tvivl. Vi står altid klar med en hjælpende hånd og et kæmpe smil 🙂

Skrevet af Sinem Bektas d. 14-02-2019 i Tøj & mode