Konfirmation 2019, dreng

Dette blogindlæg vil handle om de trends og tendenser der er i 2019, og hvordan det kan kobles til konfirmationstøjet. Både drenge og piger kan få en masse inspiration ved at læse indlægget, og se alle de spændende inspirationsbilleder, og få en guide til hvordan man kan style hele outfittet. Der er lavet 2 indlæg, en guide til drenge og en guide til piger. 

Hos drengene udvikler trenden sig mere og mere for hvert år. Drenge må godt være lidt sporty, afslappet og se mere cool ud, end fin. Dette kan virke som en udfordring for de fleste forældre, da de ønsker at barnet skal være i et fint jakkesæt, med fine sko og fint tilbehør. Dog er dette slet ikke nødvendigt, for at se “classy” ud. Man kan sagtens være stilren, fin og passende klædt i et jakkesæt, bare fordi man har en smart t-shirt under og et par fede sneakers!

Grunt har lavet en photoshoot med deres konfirmationstøj fra i år, hvor stilen er fuldstændig gennemført! Det er det fine, klassiske tøj, men med et præg af drengerøv, hvilket er helt vildt fedt. De tager udgangspunkt i alle de trends vi har set det seneste år, og putter gerne lidt ekstra på. Med dette sagt, så kan det godt virke lidt grænseoverskridende for forældre, at ens barn har hue på i kirken – her kan man gå på kompromis. 

 

Hvis en kombination af hue. t-shirt, halskæde og sneakers bliver for meget, så kan man altid sortere ting fra, eller til (hvis man er frisk). Her er et billede af jakkesættet af sig selv. 

 

En hvid skjorte og et par sneaks vil også være super cool! Kun fantasien sætter grænser for de trends der er i år!

Hvis man både som forældre og barn er til det lidt finere look, så er det også altid en mulighed. Et klassisk jakkesæt med en hvid skjorte er også altid en vinder. På det nedenstående billede har Grunt taget et navy jakkesæt, en hvid skjorte, og gjort det super cool med en turtleneck under skjorten og et par klassiske, hvide sneakers. 

 

Et andet brand, som du også kan finde på teenstyle.dk er Cost:bart. Cost:bart har både basic jakkesæt, og nogle med et lille twist, der gør outfittet sjovere! Hos Cost:bart har de været mere forsigtige med tilbehøret, men de har derimod en masse spændende skjorter, slips og butterflys. 

Først er der de helt klassiske looks, med et pænt jakkesæt og forskelligt tilbehør til. Jakkesættet kan både være basic og også meget gerne lidt friskt, som det nedenstående, hvor der er striber, som pifter hele looket op!

Under alle konfirmationsbukser fra Cost:bart på teenstyle.dk finder du et måleskema, da der både er ankelbukser og almindelige bukser. 

Yderligere styles fra Cost:bart kommer herunder. Sættet med striben på siden er et af vores yndlings! Super moderne, hvor både jakken og bukserne kan bruges flittigt efterfølgende. 

Det var bare en lille del af det tøj, som du kan finde til drenge på teenstyle.dk.

Her er et udkast af sneakers i hvid inkl. priser, som alle kan bruges til den store dag, og naturligvis også efterfølgende. Nogle er mere classy end andre, men ens for alle, så kan de bruges på selve dagen og også efterfølgende.

 

På vores webshop kan du trykke på dreng -> festtøj -> konfirmand, og så dukker der båd sko, tøj, tilbehør, bælter mm. op, så alt er samlet ét enkelt sted, og dermed vil din online shopping oplevelse være mere overskuelig. I er også meget velkomne til at ringe til vores kontor i vores åbningstider, eller besøge vores showroom, hvor vi glædeligt hjælper med at finde det helt rigtige look. 

Husk at dagen handler om konfirmanden, og husk at nyde den i fulde drag. 
Varmeste hilsner herfra 🙂 

 

Skrevet af Sinem Bektas d. 15-02-2019 i Tøj & mode