H2O – sportsmærke af kvalitet

H2O tøj retro styles badesandaler - hættetrøje - t-shirts - kvalitets sportstøj

Vi har udvidet vores sortiment med endnu et super fedt mærke, nemlig H2O.
H2O laver sportstøj, man hurtigt kan genkende, og deres styles og farvevalg er tidsløse. Deres tøj skal leve op til særlige forventninger fra deres egen side. De har ligeledes strenge krav til hvert et skridt i processen lige fra grundmaterialet til færdigt produkt.

Skandinavisk design i høj kvalitet

H2O opstod tilbage i 1982. Manden som står bag det velkendte sportsmærke, er danske Jens Knud Lind.
Jens’ mission med dette brand var at skabe sportstøj i god kvalitet med en høj grad af funktionalitet og holdbarhed. Designet på stylesene skulle være klassisk skandinaviske, men med karakteristiske farver og pasformer som kendetegn.
I 1990’erne havde H2O både sportstøj, badetøj, regntøj og de populære badesandaler i sortimentet, ting de stadig forhandler. Deres sportstøj bliver både brugt til sport, men også som hverdagstøj.

En stor del af H2O’s tøj designes ud fra farverne i H2O mærket, det vil sige grøn, blå og rød. Det er derfor de farver, som man ser går igen og igen.

Top moderne

Stilen de startede ud med i 80’erne og 90’erne har de holdt fast i. Ikke nok med at retro jo altid er fedt, så er det lige præcis disse to tidsaldre toppen af poppen i modeverdenen lige nu.

H2O har fra starten stort set kun produceret deres tøj i bomuld. I dag er forbrugere bevidste om, at det både er bedre for vores miljø med naturmaterialer, men også rare at have på end de meget syntetiske beklædninger.

Tanke på bæredygtighed

På H2O’s egen hjemmeside skriver de følgende:
Vi ønsker ærlighed og gennemsigtighed igennem hele værdikæden, og udfordrer konstant vores egne evner til at producere og genanvende vores produkter på en måde, så miljøet i alle lande vores produkter berører, såvel produktions- som afsætningsmæssigt, berøres mindst muligt, og på den måde efterlader en bedre verden til de næste generationer“.

De ønsker altså, at deres produktion skader miljøet mindst muligt, hvilket deres grundholdning til god kvalitet og gode pasformer bekræfter. Man ved, hvad man får ved dem, og hvordan det sidder, eftersom de har deres egne pasformer. Havde de fulgt moden, som er meget omskiftelig, havde deres styles ikke været brugbare i lige så lang tid.
H2O styles går aldrig af mode – hverken i form eller farve.

Produkter på webshoppen

Tjek de super seje produkter fra H2O ud HER.

Produkter:
umame.dk kan man på nuværende tidspunkt finde følgende produkter fra H2O: Sweatshirts, hoodies, t-shirts, shorts, badeshorts, badesandaler og andet tilbehør såsom forskellige strømper, bæltetaske og bøllehat.

Størrelser:
Størrelsen på tøjet er voksenstørrelser, men de går helt ned til størrelse xxs, hvilket svarer til størrelse 152.
Badesandalerne er lavet i Italien. Der generelt producerer små størrelser, og det kan derfor være anderledes, end hvad man er vant til.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-06-2020 i Brands, Tøj & mode