Gem dine favorit produkter

Favorit liste - gem dine ønsker og favorit tøj og sko

Travl morgen, havregrynet balancerer på skeen, og mælken er ved at blive skvulpe ud over kanten. Hopper på et ben for at få den sidste sko på, og samtidigt ryster lidt på hoved for, at cyklehjelmen ikke skal falde af. I skolen bliver der fulgt med i timerne, men i frikvarteret er der mulighed for at tage mobilen frem, hvor du kan finde det perfekte sæt tøj til weekenden. Klokken ringer, I skal til time, mobilen bliver lagt i tasken, sættet kan du ikke få ud af hovedet. Men du nået ikke at registere, om den var lime- eller pastel grøn, produktets navn eller brand. Da du kom hjem, kan du ikke huske, hvor du fandt sættet henne og søger forgæves på google. Derfor har vi gjort det nemmere for dig med vores hjerte-funktion.

Enkelt og nemt

På teenstyle.dk kan du let shoppe rundt, og gå til og fra uden problemmer. Når siden bliver scrollet igennem ned og op, og til næste sider. Kan du hver gang, du ser et produkt på vores side, (som du enten synes er fedt, én “måsker” eller den ville være ret cool til en anden i familien.) Trykke på hjertet oppe i højre hjørne ved produktet, nu vil dit produkt blive gemt. Du kan nu fint, se lidt videre gå ind i andre brands eller kategorier, og hov, lige pludselig dukkede den perfekte kjole op til weekenden. Du trykker på hjertet, og ser om du kan finde nogle sko til.

Hjertet <3

Øverst i højre hjørne på produktsiden, finder du så et markeret hjerte. Det er her dine allerede favorit toppe, t-shirts eller bukser ligger. Klikker du på den, ser du en oversigt over de produkter, der er blevet valgt. Nu kan du sortere i dem, og lave dine “måsker” om til ja-tak eller ikke lige nu. Ønsker du at fjerne et produkt på listen, klikker du blot på hjertet ved det produkt, du ønsker at fjerne. Hvis du er en, der går og tænker for meget over dine shopping køb, kan du risikere, at produkterne bliver udsolgt. Produkterne vil hermed automatisk blive fjernet fra listen.

Ønskeseddel

Din fødselsdag er rundt om hjørnet, men du ved faktisk ikke, hvad du skal ønske dig. Der er nogle gode ting på vores shop, som kunne være et godt bud til din ønskeseddel. Du ved bare ikke, om dine bedsteforældre, kan det der med at lave en bestilling på nettet. Det kan vi heldigvis hjælpe med. Kuverten øverst i højre side inde på dine gemte varer (hjertet), kan du trykke på. Så skriver du den e-mail, det skal sendes til. Også bliver din liste af valgte produkter hermed sendt videre til dem, du vil modtage en gave fra.

Så nu kan jeg..

Favoritlisten har aldrig en facit, den vil du kunne gå til og fra, som du vil. Men det er en god ide at få ryddet op i den engang imellem, så du undgår dine favoritvarer bliver udsolgt. Der kan nu trykkes på den ønskede størrelse og lægges i kurven, hvor du derefter kan gå videre til betaling. Du kan også vise dine forældre, hvad du godt kunne tænke dig, eller sende listen videre på mail til de relevante personer. Hvis vi ikke har størrelsen, eller varen ikke er lige for dig alligevel, kan du også let fjerne dem fra din liste.

Hurtigt – nemt og enkelt til at huske på dine favoritter. Så du kan gå til og fra og shoppe, som det passer ind i din travle hverdag.

Skrevet af teenstyle d. 07-07-2020 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode