DE FEDE SOMMERTRENDS TIL TWEENS OG TEENS

Sommeren er snart over os, og det er tid til at få skiftet den varme garderobe ud med noget lidt lettere og lækkert sommertøj til de forhåbentlig mange varme solskins timer vi går i møde. Vi giver nedenfor vores bud på de hotteste trends og tendenser denne sommer til både ham og hende. 

Sommertrends til tween og teen drenge
Sommermoden til drengene byder i år på shorts med en længde lige over knæet. Chinos og cargo shorts i sand og mørkeblå farver er et stort hit, men også sweat og poly pant shorts er at finde blandt favoritterne.
Overdelen er i år præget af t-shirts med fede tekstprints gerne i den lidt retroagtige stil og derudover vinder fede tank tops også indpas. En kortærmet skjorte er absolut også et “must have” til sommergarderoben og gerne med lidt hawaii inspireret mønster eller i en flot koral farvet udgave.
Detaljer på både top og bund er stadig neon farver og specielt neonkoral og neongrøn hitter denne sommer.
Prikken over i’et er et par lækre klip klappere eller et par fede sneakers til sættet fx fra Hummel.

 

Sommertrends til tween og teen piger
Til sommerpigen bliver en af årets helt klare tendenser crop tops. En lille fin mavekort top, der kan sættes sammen med mange forskellige underdele. Fx en kort nederdel, shorts eller et par afslappede sweatpants. Derudover bliver jumpsuits shorts også et af sommerens hits og gerne i klarer farver eller med blomster eller etnisk print. En anden trend vi kommer til at se meget hen over sommeren er striber. Både lodrette, vandrette, smalle og brede striber og i farverne sort og hvid. De kommer til at pryde både sommerbukser, shorts og overdele denne sommer.
I kjole afdelingen er det de lange modeller, der skal findes frem og her vinder striberne også indpas. De lange kjoler er rigtig flotte fx med en cowboy jakke eller cowboy vest uden over.
Andre must have til pige garderoben denne sommer bliver toppe i neon koral eller med flot etnisk print, der kan pifter et hvilket som helst outfit op.
Espadrillos bliver at finde på sommerfødderne i år. En gammel klassiker, der ud over at være let og super behagelig at have på også kommer i et væld af farver og mønstre.

Vi byder hos teenstyle.dk sommeren velkommen med en masse fede sommertrends til tweens og teens. Så skynd dig at tjekke det store udvalg ud og gør din dreng eller pige klar til at gå sommeren i møde.

Skrevet af umame d. 27-05-2014 i Tøj & mode