GRATIS levering i disse CORONA tider…

Vi skal passe på hinanden i disse Coronatider. Og vi vil selvfølgelig gøre alt for, at vi alle kommer igennem de næste uger, uden alt for meget kontakt med andre, så vi undgår yderligere spredning af Coronavirus. 

Derfor har vi valgt at lave ALLE leveringer GRATIS ved køb på min. kr. 399,-
Vælg hvad der er det nemmeste for dig. GRATIS FRAGT på alle leveringer i Danmark er gældende til og med d. 31. 3. 2020

“GLS :: udleveringssted” GRATIS ved køb på 399,-
“Erhverv :: Med omdeling” GRATIS ved køb på 399,-

“DAO privat :: Med omdeling” GRATIS ved køb på 399,-
“DAO :: udleveringssted” GRATIS ved køb på 399,-
Dog kan du højst købe for 1.500,- kr. på ordre leveret med DAO. Skal du bestille for mere end 1.500,- kr. skal du lægge 2 ordrer.

Vi håber, at du kan se fordelen i at din pakke bliver leveret direkte til din dør, så du undgår at komme i kontakt med så mange mennesker.

Ovenstående er gældende til og med 31.3.2020

Skrevet af teenstyle digital d. 13-03-2020 i Teenstyle vejledninger


How to: Sådan passer du bedst på dine jeans

Ønsker du at forlænge levetiden på dine yndlingsjeans? Så frygt ej. For det store internet er propfyldt med gode råd om, hvordan du bedst behandler dine jeans, hvis du ønsker dem et langt og lykkeligt liv sammen med dig! Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke råd der virker, og hvilke der blot er myter eller smarte påfund.

Skrevet af Nina Pehn d. 20-06-2019 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Bh’er og toppe til tweens og teenagers

Det er vigtigt for os her hos teenstyle, at bloggen både indeholder relevante emner i forhold til tøj, mode og generelt vores web-shop, men også personlige indlæg om at være tween/teen, og hvad dette vil sige.
Vi er selvfølgelig kun eksperter på hele fashion-delen, men hen ad vejen opfanger vi da en problemstilling eller to mellem forældre og barn, samt de komplikationer der kan opstå med beklædning af en kræsen teenager, som har en krop i konstant udvikling.

Skrevet af Sinem Bektas d. 28-01-2019 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode, Tweens og teens


Størrelse GUIDE – Det unikke størrelses filter

Størrelsesguide teenstyle

På vores side har vi lavet et størrelse guide/filter, der samler alle de mange forskellige tween og teen størrelser fra 8 til 19 år. Som eksempel kan en størrelse som 14 år hedde mange ting fra forskellige teens leverandør. 14 år kan hedde 164, S, L, XL, W27 og i voksen størrelser kan de hedde XS, 34, 40 eller “27. Alle disse størrelser har vi samlet under ét – nemlig en højden på f.eks. 164 som svarer til 14 år. Så brug det i din søgning…

Skrevet af teenstyle d. 17-01-2019 i Teenstyle vejledninger


KONFIRMAND ’18 – DEN STORE GUIDE

konfirmand

Foråret nærmer sig så småt og det gør tiden for årets konfirmationer også. En fantastisk dag, hvor familie og venner samles fra nær og fjern med ét formål – nemlig at fejre konfirmanden. En festdag man som konfirmand – men bestemt også som forældre – vil huske resten af livet. Her får du overblikket over alt du bør vide inden konfirmationen 2018.

Skrevet af teenstyle d. 18-02-2018 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Her vejleder vi i forhold til webshoppen teenstyle.dk og kommer med gode råd og tips til, hvordan man f.eks. vælger den rigtige størrelse bukser eller t-shirt eller hvordan man bedst passer på sine jeans.