Bare Danmark?

Familieferie 2020 i Danmark teenager corona oplevelser fede ting sommer Nyhavn København

Familieferie 2020 i Danmark bliver for manges vedkommende en realitet.

Mange af os forbinder sommeren med Sydens sol, langt væk fra kolde og regnfulde Danmark. Hvad kan vores eget land så egentlig byde på, og kan det hamle bare lidt op med vores tidligere sommerferier?

Vi har lavet en lille oversigt over, hvilke muligheder der er, så der selvfølgelig er lidt for alle.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 23-06-2020 i Fritid, Tweens og teens


Bliv klar til jakkesættet til din store dag

Konfirmation - jakkesæt - skjorte - slips - hvordan skal jakke sidde - butterfly - habit - blazer - blå - sort

Bordplanen er klar, talen er skrevet, gæsterne har ringet og sagt de glæder sig. Alt er faktisk klar til konfirmationen. Men har du helt styr på, hvordan du bærer et jakkesæt under hele din konfirmation? Er du klar over, hvordan du binder dit slips, hvornår blazeren må knappes op, og må lommekluden matche slipset? Det er med garanti en af de første gange, hvis ikke den første gang, der skal bæres et jakkesæt. Derfor kan du nu læse guiden igennem her og få tips til, hvordan du forholder dig før og under konfirmationen.

Skrevet af teenstyle d. 11-06-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Bliver sommerferien også aflyst i år?

Sommerferie - corona - Danmark - aktiviteter - telt - strand - vand - storby

Coronavirussen florerer stadig rundt i hele verden. Dog er vi i Danmark blevet gode til at overholde retningslinjerne og tænke os om. Nu står vi om en lille måneds tid overfor endnu en forandring. Nemlig sommerferien!

Sommerferien venter lige for døren, hvor flertallet af danskerne normalt bruger ferien i Sydens sol og på udenlandske delikatesser. Sådan bliver det nok ikke helt i år. Men hvordan kan du så komme gennem sommeren? Bliver der slet ingen ferie?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 09-06-2020 i Fritid, Tweens og teens


Elsk dig selv!

Elsk dig selv - hvil i dig selv - lær hvordan du kan elske dig selv og din krop

Du ligger i din seng, har haft en alt for lang dag. Du er træt, uoplagt og har lige tømt chipsposen. Du scroller gennem din Instagram, det ene perfekte, sunde og talentfulde billede efter det andet. Psykisk ligger du egentlig bare, og slår dig selv i hovedet, over at du ikke kan det som “alle” andre kan.

Unge i dag er blevet ufattelig gode til at måle sig med alt det perfekte, de ser på medierne. Du kender sikkert til, at du ser noget og tænker, at du selv kan udrette det samme. Du kaster dig ud i det, men ender alligevel op med skuffelse, fordi dit ambitionsniveau var for højt, og nu står du så igen med følelsen af total fiasko og talentløshed.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 22-04-2020 i Personlige indlæg, Tweens og teens


Tager du skraldet?

bæredygtighed smider du skrald i naturen? Tager det langt tid at nedbryde affald

Som de fleste andre unge, verden over, sidder du nok hjemme med virtuel undervisning. Din skoledag er, måske, stadig lige så lang som før. Dog er det måske bare svære nu, at motivere sig selv, til at tage en lang gåtur, løbetur eller hoppe på cyklen.
Måske vil motivationen komme, hvis du vidste, du udover, at gøre noget godt for dig selv og din krop, så også gør noget godt for resten af verden?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 17-04-2020 i Bæredygtighed, Tweens og teens


Kasket for nybegyndere

Sådan bruger du en kasket. Kasket eller ej? hvordan starter jeg

Den lokale frisør er lukket, men håret bliver jo ved med at gro. Voksen klister mod fingrene, mens du prøver at finde en løsning på, hvordan det lange hår nu skal sidde. Efter 15 minutter kigger du opgivende ind i spejlet. Skal vi virkelig acceptere, at have en dårlig hårdag i dag, i morgen og i næste uge? Eller kan vi finde en måde at redde håret og look’et på? Se mere her, og få afklaret om kasket kunne blive din nye ven.

Skrevet af teenstyle d. 30-03-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Pytknappen; et tryk og du er videre!

Pytknappen eller Push Once gør din hverdag mere afslappet

Hverdagen kan være stresset og ikke mindst presset. Du føler måske, at du skal stå til ansvar overfor alt og alle. Du skal præstere overfor dine forældre derhjemme, du skal tage ansvar overfor dine søskende, vise at du er arrangeret i skolen, og samtidig skal du passe på dig selv.

Du render anspændt rundt, stresser dit hoved og føler du skal præstere positivt og overskudsagtig overfor alle.

For en gangs skyld;
Sænk skulderne, træk vejret og sig “PYT”

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 27-03-2020 i Fritid, Tweens og teens


Coronavirus; Hvad skal jeg dog lave?

Covid-19 Karantæne - hvad skal jeg give mig til?

Du er nok som mange andre danskere hjemsendt fra skole. Du er blevet forbudt at være sammen med andre end dem i din husstand. Undervisningen foregår gennem Facetime med din lærer. Det hele virker så uvirkeligt, og reglerne bliver bare mere og mere strikse. Det kan mest af alt sammenlignes med en overnaturlig film med voldsomme epidemier, vi inderst inde ikke håber kan lade sig gøre. Hverdagen har den sidste uge ændret sig drastisk; håndsprit og mundbind flås af hylderne. Danmark er mere eller mindre lukket ned, du må ikke mødes med dine venner, og måske er det din konfirmation rykket til efteråret. Det hele virker så trist og deprimerende

Men hey! Husk, der er altid lys for enden af tunnelen.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 23-03-2020 i Fritid, Skoleliv, Tweens og teens


Et år med fællesskab og udvikling

Hvilke forventninger kan jeg have på en efterskole

Du skal måske til eksamen til sommer, dine lærere forklarer og fortæller om, hvordan eksamen skal foregå. Engang imellem bliver du måske spurgt om “Hvad er dine planer så efter folkeskolen?”
Efter folkeskolen, er der jo ikke bare en ny klasse, du skal starte i. Der er et hav af muligheder for, hvad du kan efter folkeskolen. Hvis du er i tvivl, kan et bud måske være efterskole.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 16-03-2020 i Skoleliv, Tweens og teens


Angstens vilkårlighed

Hvad er angst, og hvorfor bliver du ramt af det. Angst symptomer

Angstlidelser

Mennesket er programmeret med et neurobiologisk perspektiv til at være bange for, hvad der som udgangspunkt føles faretruende. Bange har mere end én betydning afhængigt af sammenhæng, men ordet bange er koblet tæt sammen med synonymer som frygt, ængstelighed og angst. Bange og frygt knytter sig op ad hinanden, fordi et menneske, som oftest er bange for eller har en frygt for et objekt i modsætning til angst. Angst er en ubehagelig vedvarende negativ følelse, som opstår i melankolske tankemønstre. Angst er svært at definere eller forklare, men optræder i forbindelse med visse sindslidelser.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 09-03-2020 i Personlige indlæg, Tweens og teens


Skoletræt, hvad skal jeg gøre?

Jeg synes, det er overskueligt at gå i skole, hvad kan jeg gøre


Træt, udmattet og uoplagt tager du i skole. Det hele virker utrolig uoverskueligt. Alt for mange lektier, alt for mange afleveringer og ja, alt for lidt fritid. Hvorfor skal det dog være så kedeligt det hele?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 05-03-2020 i Skoleliv, Tweens og teens


Kan tøjet bruges til begge køn?

Kønsneutrale kollektioner er helt okay

Kan piger gå med drenge tøj, og kan drenge gå med pige tøj? Ja selvfølgelig kan de det. Du skal gå i lige præcis det tøj, du har lyst til. I virkeligheden er det lidt fjollet, at der overhoved kategoriseres tøj. Der er selvfølgelig en historie og nogle praktiske grunde til, at noget kaldes drenge- og pige tøj. Men kan du få det til at fungere, mht sin krops form, så blæs på om det hænger i den ene eller anden afdeling. Eller om det står under pige eller dreng på webshoppen.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-03-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Konfirmationskjole – nej tak!

Er det okay at gå efter sin egen stil - kan bukser også være feminint

Til foråret er det måske din tur til at shine på den store dag. Du sidder i klassen blandt dine veninder. I snakker frem og tilbage om hvilken kjole, I hver især skal have på, hvilke sko og hvordan håret skal sidde. Du går egentlig rundt med en klump i maven, for hvorfor skal alle bare have kjole på?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 24-02-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Jeg er ikke sulten…

Anoraksi - hvad skal jeg gøre? Er det spiseforstyrrelser

”Vi skal spise”

Bare sætningen får din mave til at slå knuder. Du bevæger dig langsomt imod køkkenet, ikke fordi du har lyst, men fordi du ved, du skal. Du nærmer dig køkkenet, og det er ikke ligefrem, fordi duften af mad gør din appetit større. Kvalmen aner sig langsomt op gennem halsen, og du kan nærmest smage mavesyren. Du ved at, du bliver nødt til at spise bare lidt, så du tager mad på din tallerken. Første mundfuld føles som en evighed at tygge. Det er nærmest som at tygge på en elastik, ligegyldigt hvor længe du bliver ved med at tygge, sker der intet. Den elastiske mundfuld mad gør ikke kvalmen mindre.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 21-02-2020 i Personlige indlæg, Sundhed, Tweens og teens


Påklædning er en markør som camouflerer for undertrykkelse.

Hvad signalere min påklædning, kan den være kønsneutralt

Stilen skal være en afspejling af den sociale situation. Eksempelvis vil en skjorte til en jobsamtale kunne signalere seriøsitet og intellektualitet, hvorimod hvis du var iført joggingtøj ville det udtrykke ansvarsløshed eller uden situationsfornemmelse.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 06-02-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Konfirmation 2020, dreng

Konfirmationstøj til drenge 2020 Cost:bart

Skal du konfirmeres i år? Men har ikke rigtig styr på, hvad du kunne tænke dig, eller hvad moden byder på i 2020. Så er du det helt rigtige sted. Her vil der være en masse inspiration, inspirationsbilleder og styling til drengene.

Skrevet af teenstyle d. 04-02-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Tør du drømme?

Tør du gå din egen vej ligesom Krid

Som lille har du nok, som de fleste andre, drømt om at blive en smuk prinsesse eller en stærk superhelt. Drømmen forbliver for mange bare en barnedrøm, og i stedet skabes der ”realistiske” interesser. Men hvem siger, at interessen ikke kan blive en livsstil?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 31-01-2020 i Fritid, Personlige indlæg, Tweens og teens


Sæt farve på vinterdepressionen

Hvad kan farver gøre ved mit humør? Farver på tøjet

Det er mørkt, når du står op, mørkt når du kommer hjem fra skole. Det hele er sort med sort på, og i bund og grund ret deprimerende. Du står der foran tøjstativet mandag morgen. Det eneste der fylder på bøjlerne er sort, grå og kedeligt. Det er nu, der skal ske noget nyt.

De kolde triste dage skal da skiftes ud med lidt kulør, så hvorfor ikke udnytte muligheden for at lave lidt forandring i tøjskabet?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 22-01-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Næste år vil jeg…

hvordan overholder jeg mine mål for næste år - mit nytårsforsæt

“I år skal jeg bruge lidt færre penge på tøj”, “I år vil jeg tænke mere på klimaet”, “I år vil jeg blive bedre til at tænke på andre”, “I år vil jeg begynde at træne” ja, du kender det sikkert. Et nyt år begynder. Du laver lange lister over alle dine mål for, hvordan i år bliver året, du opnår alle dine mål. Der kan dog være langt fra tanke til handling. For hvordan er det så lige, du skal vinde over dovenskaben efter en lang kedelig skoledag?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 10-01-2020 i Personlige indlæg, Tweens og teens


Jeg bliver aldrig god nok!

hvorfor er jeg hele tiden så trist og ked af det

Du fik 02 til eksamen, mens dine alle venner fik 12. Du blev valgt fra fremfor hende den irriterende fra parallelklassen, da du søgte job. Du glemte at købe fødselsdagsgave til din mor, mens din bror havde købt lige præcis det, hun ønskede sig aller mest. Du står lige nu i den situation, hvor du føler, at alle andre præstere langt over middel, mens dumper du alt det, der er muligt at dumpe – og mere til.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 07-01-2020 i Personlige indlæg, Tweens og teens


Konfirmation 2020 – huskeliste

LISTEN - konfirmation hvad skal der planlægges

Konfirmationerne titter frem lige rundt om hjørnet. Det betyder, at der allerede nu kan godt begyndes så småt på forberedelserne.
De fleste vil ønske en dag, der huskes og er lige som, du gerne vil have den. Her får du lidt hjælp til det, der skal forberedes for at skabe sådan en dag. Der vil også være lidt forskellige løsninger, hvis du nu ikke ønsker, at dagen skal være helt traditionel.
Der er mange forberedelser til en konfirmation, og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil skal gøre ud af det. Det kan være en fordel at vælge et par ting, du vil gøre meget ud af også koncentrere sig lidt mindre om andre. Det er vigtigt, at du kan nyde dagen og tiden op til, hvor du ikke skal stresse rundt, fordi alt skal være perfekt. Den skal nok blive perfekt på sin helt egen måde.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 20-12-2019 i Tøj & mode, Tweens og teens


Generation bevidst

Hvad kan vi gøre for klimaet? Både som ung og som gammel

Naturen ændrer sig drastisk, levevilkårene for mennesker, dyr og generelt alt levende forandres med voldsomme skridt. Du har nok hørt, de voksne snakke om, der skal gøres noget, men lukker de der voksne ikke bare øjnene og istedet smider forventninger, opgaverne og ansvaret over på os unge?

Om det er bevidst eller ej, at de lægger ansvaret over på os unge, det kan ingen jo reelt set vide, men fact er ihvertfald, at jo længere tid de voksne venter med at gøre noget, des jo tættere kommer ansvaret til den nye generation.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 17-12-2019 i Bæredygtighed, Fritid, Tweens og teens


Alt det vi tager for givet

Hvilke fordele har vi i Danmark? Er det godt at bo her

Du sidder i klassen, stirre ligegyldigt ud af vinduet. Læreren snakker om, at I skal på biblioteket i næste time . Efter skole skal du en tur til lægen. På vejen hjem, cykler du forbi en politibil, der har blinket en bil ind til siden for usikker kørsel. De fire ting, du her har oplevet i løbet af din dag, er ting mange tager for givet i Danmark, “for sådan er vores samfund jo bare”. Men er det virkelig det?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 10-12-2019 i Personlige indlæg, Skoleliv, Tweens og teens


Tjen dine egne penge

Hvordan finder jeg et job - skal jeg arbejde

En tur på cafe, en ny mobil eller noget helt tredje, som du føler, du lige står og mangler. Det hele koster penge, men hvordan får du lige råd til det?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 04-12-2019 i Fritid, Tweens og teens


Konfirmation eller ej

Hvorfor vælge at blive konfirmeret. hvad er en konfirmation

Mange bliver konfirmeret, fordi deres kammerater gør. Det er for mange en selvfølge at blive konfirmeret, ligemeget hvilket forhold der er til den kristne tro. Det er også helt i orden. Tankerne omkring ens holdning til tro, kommer for mange lidt senere i livet.

Dem der vælger ikke at blive konfirmeret på traditionel vis, har ofte gjort sig flere overvejelser end størstedelen af dem der bliver konfirmeret.
Det er altid en god idé at overveje de valg, der skal tages. Konfirmationen er på en måde forudbestemt for mange danske unge, fordi det er en dansk tradition. Men er det ikke noget du har lyst til, skal du sige det fra.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-12-2019 i Personlige indlæg, Tøj & mode, Tweens og teens


“Mor, jeg vil hjem”

efterskole hjemve - jeg savner min familie

Det snart december, du tænker på alle de traditioner, I har derhjemme . Det er koldt, mørkt og ret trist over det hele. Du sidder på dit efterskoleværelse, godt nok har du snart klaret dig gennem den første halvdel af året, men det er som om, at det hele egentlig bare vælter nu, hvor julen snart står for døren. Du ville jo normalt ha’ julehygget med familien hele december.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 26-11-2019 i Personlige indlæg, Skoleliv, Tweens og teens


Forbrugs- eller hjerternes fest?

Julestress - hvornår er der tid til hyggen?

Kulden bider i kinderne, butikkernes lys laver genskær i det glimtende krystallignende sne på gaderne. Gågaden er fyldt med syngende børn og voksne iklædt nissekostumer, i håb om at sprede juleglæde til de forbipasserende. Det er så her glansbilledet ødelægges, for de forbipasserende lægger sjældent rigtigt mærke til at det smukke december julehygge, gaderne fyldes med. De fleste mennesker glæder sig utrolig meget til jul. Glæder sig til, at kunne glæde os selv og hinanden med gaver, men er glæden virkelig kun i gaverne?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 22-11-2019 i Fritid, Tweens og teens


Træk vejret og slap af

Du vil gerne være alle steder på én gang. Du har ikke lyst til at vælge noget fra. Måske en dag, går det op for dig, at du bliver nødt til, at vælge noget fra. Vil du ikke helst vælge de kedelige pligter fra? Men er det egentlig en god ide?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 19-11-2019 i Personlige indlæg, Tweens og teens


Kroppen under forandring

Er det okay min krop ser sådan her ud

Ungdomsperioden

Ungdomstiden er en overgangsperiode fra barn til voksen. I denne periode sker der fysiske, mentale og følelsesmæssige ændringer, da hjernen er under ombygning. Der sker simpelthen en udvikling i de kognitive evner, da der opstår en masse nye forbindelser, og dermed udvikles bevidstheden, karakteregenskaberne og selvopfattelsen. Hjernen påvirkes af mange faktorer, men en af de mere dominerende årsager, er hormonerne. Dette interval i ungdomstiden betegnes som puberteten, og er en tid med mange forandringer og udfordringer, som skyldes de hormonelle ændringer. Disse forbindelser er med til at skabe det videre fundament for individualiteten og personlighedstrækkene.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 13-11-2019 i Personlige indlæg, Tøj & mode, Tweens og teens


Bryd isen, NU!

Hvem skal jeg snakke med - når jeg har det dårligt

Mange tanker kan fylde rundt i hovedet. Vi skal tage stilling til alt det, der sker omkring os hele tiden. I dagens Danmark, er vi gode til at sige ”pyt” til vores problemer, og i stedet bare kæmpe videre med dagligdagens opgaver. Problemerne bygger sig stille og roligt op, og en dag vil det blive for meget. Tårnet vil vælte, og du vil ikke længere kunne skubbe tingene væk. Det er nu, du føler alt går galt.

Men hvad gør du, når det hele så vælter?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 06-11-2019 i Personlige indlæg, Tweens og teens


Hersker jeg over mit “eget” liv?

Skal jeg vælge mine forældre eller mine venner

Endnu engang smækker du døren til dit værelse. Du er vred, frustreret, ked af det og synes egentlig bare det hele er utrolig uretfærdigt! Du smider dig på sengen og kigger bare stift ind i væggen. Dumme forældre, hvorfor kan de dog ikke bare forstå, at du er gammel nok til at bestemme selv? Alle andre fra klassen må jo gøre lige, hvad de vil!

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 01-11-2019 i Personlige indlæg, Tweens og teens


Socialt asociale sammen – Skal livet virkelig leves gennem skærmen?

Sociale medier - bliver unge ensomme

”Tag lige et billede af mig, til min insta.” ”Ik’ rør maden, jeg skal lige have taget et billede.”
Disse sætninger er efterhånden en del af ungdommens mest brugte ordforråd. Unge i dag lever i en verden, hvor det handler om at være mere digital end social. Hvornår går grænsen? Hvad så, hvis du vælger likesne fra? Eksistere du så længere?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 22-10-2019 i Fritid, Tweens og teens


Er efterskole noget for alle?

Efterskole_blog.teenstyle

For nogle unge mennesker er et efterskoleår det helt rigtige. Og det er noget, de kan mærke i maven allerede den første uge. For andre er det benhårdt arbejde at starte på efterskole – og ofte forbundet med utryghed, savn og hjemve. Og så spørger man sig selv; er efterskole alligevel ikke noget for mig? Som forælder til et ungt menneske på efterskole, kan savnet gøre ondt og bekymringerne fylde meget. Men man kan gøre meget for at imødekomme udfordringerne. Læs med her.

Skrevet af Nina Pehn d. 29-08-2019 i Skoleliv, Tweens og teens


Et efterskoleår er skudt i gang

Efterskole.teenstyle.blog

Efter ni års folkeskole vælger mange danske unge at starte på en af landets efterskoler. Og for de fleste er den første måned på efterskole allerede ved at være forbi. De unge mennesker oplever nu en helt ny og anderledes hverdag med masser af nye bekendtskaber og aktiviteter – og ikke mindst følelsen af at stå på egne ben uden deres forældre – måske for allerførste gang. En kendt sætning om det at gå på efterskole lyder, at ét efterskoleår svarer til syv menneskeår. Læs med her, og bliv klogere på noget af det, der gør efterskolen til mere end blot en skole.

Skrevet af Nina Pehn d. 23-08-2019 i Skoleliv, Tweens og teens


Elsk dig selv og din krop – du har kun én…

Be Yourself

Elsk dig selv som du er  ❤️ Når man når en vis alder som dreng eller pige, så begynder kroppen at udvikle sig. Nogle begynder at tage lidt ekstra på, hvor andre taber sig. Nogle bliver højere fra den ene dag til den anden, mens andres højde måske står stille. Vigtigst af alt, så er alle forskellige, og der er intet rigtigt eller forkert. 

Skrevet af Sinem Bektas d. 22-02-2019 i Tweens og teens


Bh’er og toppe til tweens og teenagers

Det er vigtigt for os her hos teenstyle, at bloggen både indeholder relevante emner i forhold til tøj, mode og generelt vores web-shop, men også personlige indlæg om at være tween/teen, og hvad dette vil sige.
Vi er selvfølgelig kun eksperter på hele fashion-delen, men hen ad vejen opfanger vi da en problemstilling eller to mellem forældre og barn, samt de komplikationer der kan opstå med beklædning af en kræsen teenager, som har en krop i konstant udvikling.

Skrevet af Sinem Bektas d. 28-01-2019 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode, Tweens og teens


For lidt søvn er farligt både for humøret og helbredet

Derfor er det vigtigt, at vi sørger for, at vores børn får en god sammenhængende nattesøvn, så de vågner friske og veludhvilet om morgenen. For lidt søvn påvirker nemlig ikke bare humøret, men også immunforsvaret og vigtige funktioner som hukommelse og indlæring. Nyere undersøgelser peger dog på, at tweens sover mindre end de faktisk reelt har behov for. Mange forældre er godt klar over problemet og ønsker at forsøge at ændre deres børns sovemønster. Men det helt store spørgsmål er: Hvor meget søvn behøver en tween så? 

Skrevet af teenstyle d. 28-08-2018 i Tweens og teens


INGEN UNGE BØR VÆRE INVOLVERET I FORÆLDRES SLANKEKUR…

slankekure børn og unge

Inden du føler dig helt provekeret af overskriften, skal du læser hele artiklen. Vi har startet et helt nyt samarbejde med Lola, som har skrevet denne artikel. Læs denne meget spændende artikel her… 

Skrevet af teenstyle d. 30-01-2018 i Tweens og teens


LÆR DIN TWEEN AT BLIVE EN KRITISK FORBRUGER

Unge og sociale medier

I vores samfund i dag, hvor tweens er udstyret med både smartphones, ipads, computer,  tv på værelset osv., er påvirkningerne fra medierne og reklamerne større end nogensinde før. Samtidig har reklamebranchen i høj grad fået øjnene op for det kæmpe potentiale, der ligger i lige netop tweens segmentet. 

Skrevet af teenstyle d. 03-01-2018 i Tweens og teens


Her skriver vi både om de emner, der optager teens og tweens, og om alt det, der ellers rører sig i deres verden.