Konfirmation eller ej

Hvorfor vælge at blive konfirmeret. hvad er en konfirmation

Mange bliver konfirmeret, fordi deres kammerater gør. Det er for mange en selvfølge at blive konfirmeret, ligemeget hvilket forhold der er til den kristne tro. Det er også helt i orden. Tankerne omkring ens holdning til tro, kommer for mange lidt senere i livet.

Dem der vælger ikke at blive konfirmeret på traditionel vis, har ofte gjort sig flere overvejelser end størstedelen af dem der bliver konfirmeret.
Det er altid en god idé at overveje de valg, der skal tages. Konfirmationen er på en måde forudbestemt for mange danske unge, fordi det er en dansk tradition. Men er det ikke noget du har lyst til, skal du sige det fra.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-12-2019 i Personlige indlæg, Tøj & mode, Tweens og teens


Din stil, for dig selv og klimaet

Dine tøjvaner kan hjælpe klimaet - have fokus på genanvendelse

Genbrugsfeveren er gået viralt. Hele verden over, sættes der fokus på at genanvende, deriblandt også tøj. Kort sagt, er at genanvende sit tøj det nye sort. I dag handler trenden om, at kunne skille sig mest ud, i de mest gakkede farver og tøjsammensætninger. Derudover er trenden blevet det løse afslappede fit. Det betyder, at der stort set ingen rammer er for hvad, der er det “rigtige”.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 28-11-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Vidste du at verdens største jeans brand er dansk?

Jack & Jones verdens største jeans brand med denimmodeller

Får man spørgsmålet: Hvilket jeans brand er det største i verden? Vil de fleste formentlig tænke på Lee eller Levi’s. Ingen af disse svar er korrekte. For vi kan faktisk her i Danmark være stolte over, at huse lige præcis dette brand. Brandet er velkendt og det største under koncernen Bestseller. Verdens største jeans brand er nemlig, Jack and Jones.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 21-11-2019 i Brands, Tøj & mode


Reklamation eller reparation

Hvordan skal jeg reklamere over tøj

I denne tid bliver der tænkt rigtig meget over bæredygtighed. Der tænkes over materialerne på det tøj vi køber, hvordan det bliver lavet og fragtet. En ting der også er værd at forholde sig til, men som for få gør, er reklamation og returnering af varer. For hvor mange tænker lige over, hvad det kræver af ressourcer, og hvad der sker med de varer, efter de er sendt retur.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 15-11-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Kroppen under forandring

Er det okay min krop ser sådan her ud

Ungdomsperioden

Ungdomstiden er en overgangsperiode fra barn til voksen. I denne periode sker der fysiske, mentale og følelsesmæssige ændringer, da hjernen er under ombygning. Der sker simpelthen en udvikling i de kognitive evner, da der opstår en masse nye forbindelser, og dermed udvikles bevidstheden, karakteregenskaberne og selvopfattelsen. Hjernen påvirkes af mange faktorer, men en af de mere dominerende årsager, er hormonerne. Dette interval i ungdomstiden betegnes som puberteten, og er en tid med mange forandringer og udfordringer, som skyldes de hormonelle ændringer. Disse forbindelser er med til at skabe det videre fundament for individualiteten og personlighedstrækkene.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 13-11-2019 i Personlige indlæg, Tøj & mode, Tweens og teens


Min drøm eller mine forældres?

Hvad er det rigtige studie for mig

Salgsassistent, kok, advokat eller noget helt fjerde?

Der er så mange forskellige muligheder til, hvad du kan blive! Alle har hver deres interesser og drømme, men samtidig er der også nogen, som går rastløse rundt. Enten fordi de ikke rigtig ved, hvad de vil med så mange muligheder, eller fordi de vil for mange ting.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 12-11-2019 i Tøj & mode


Vinterjakker

vinterjakker til teenager

Det er for alvor ved at blive koldt i Danmark, og det betyder, at det er tid til at finde vinterjakken frem. Skal du ud og finde en ny jakke, så kommer her nogle gode råd til, hvilke jakker der skal gås efter denne vinter. Når der skal findes nyt overtøj, er påvirkningen ofte ret stor, alt efter hvad der er moderne på det pågældende tidspunkt. Det er dog altid en rigtig god idé at have i mente, hvilken stil der passer bedst til en, og hvad du normalt ville vælge. På den måde er der større chance for, at der bliver valgt en jakke, som kan bruges år efter år.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 08-11-2019 i Tøj & mode


Levi’s går aldrig af mode

Er Levis på mode, og kan alle bruge det

Levi’s har siden 1873 lavet arbejds inspireret tøj i høj kvalitet og fede designs. Mærket er de seneste år blevet ret hipt i blandt de unge. Det er sket i takt med at 90’er stilen er blomstret op igen, hvor Levi’s designs passer perfekt ind. Deres produkter henvender sig ikke blot til den yngre målgruppe, men til alle. Faktisk har Levi’s med årene fået en helt særlig og blivende plads i modeverdenen, noget de kun har tilfælles med få andre mærker. Den plads har de fået, fordi de laver tøj til alle stilarter og aldersgrupper.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 30-10-2019 i Brands, Tøj & mode


Frygt ikke syntetiske materialer

Bæredygtigt syntetiske materialer - polyester genanvendelig

Mange forbrugere er lidt bange for syntetiske fibre og har en negativ forestilling om deres kvaliteter, men de har faktisk rigtig mange gode egenskaber. De kan både alene udgøre nogle virkelige stærke tekstiler, og de kan også højne styrken betydeligt på tekstiler lavet af blandings fibre. Udover at de syntetiske fibre har effektive egenskaber, er de også både genanvendelige og dermed også bæredygtige.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 16-10-2019 i Tøj & mode


Anmeldelser er med til at skabe en virksomheds omdømme

Anmeldelser på Trustpilot virksomhedens omdømme - teenstyle.dk

Trustpilot er en anmeldelsesplatform. Forbrugere kan kommunikere med virksomheder ved at kommentere på oplevelser ved køb af produkter eller serviceydelser. Dermed kan forbrugerne videreformidle deres mening til andre på platformen, og benytte platformen til at assistere andre konsumenter.
Et stort spektrum af forbrugere klikker ind på den danske hjemmeside, for at finde de bedste steder at købe produkter.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 11-10-2019 i Tøj & mode


Her skriver vi om alt lige fra mode, trends og inspiration til hvordan du kan kende forskel på mom-jeans og boyfriend-jeans.