G-star, bæredygtighed

G-stars produkter nye mål omkring bæredygtighed

G-Star Raw er et af de mærker, som går forrest i mode branchen, når det gælder bæredygtighed. De har blandt andet lavet et mål for 2020, som indebærer at: 100% af deres bomuld skal være bæredygtigt, og 90% af deres resterende materialer ligeså. Når der er så mange produkter i cowboy materiale, som G-Star har, er det nogle rigtig fornuftige målsætninger. Størstedelen af deres cowboybukser, jakker osv., er nemlig fremstillet af 90-100% bomuld.
Du kan nu købe super fede styles fra G-Star, hos teenstyle. Er du nysgerrig på, hvad G-Star egentlig er for en størrelse, så læs med her.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 19-02-2020 i Brands, Tøj & mode


Påklædning er en markør som camouflerer for undertrykkelse.

Hvad signalere min påklædning, kan den være kønsneutralt

Stilen skal være en afspejling af den sociale situation. Eksempelvis vil en skjorte til en jobsamtale kunne signalere seriøsitet og intellektualitet, hvorimod hvis du var iført joggingtøj ville det udtrykke ansvarsløshed eller uden situationsfornemmelse.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 06-02-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Konfirmation 2020, dreng

Konfirmationstøj til drenge 2020 Cost:bart

Skal du konfirmeres i år? Men har ikke rigtig styr på, hvad du kunne tænke dig, eller hvad moden byder på i 2020. Så er du det helt rigtige sted. Her vil der være en masse inspiration, inspirationsbilleder og styling til drengene.

Skrevet af teenstyle d. 04-02-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Sæt farve på vinterdepressionen

Hvad kan farver gøre ved mit humør? Farver på tøjet

Det er mørkt, når du står op, mørkt når du kommer hjem fra skole. Det hele er sort med sort på, og i bund og grund ret deprimerende. Du står der foran tøjstativet mandag morgen. Det eneste der fylder på bøjlerne er sort, grå og kedeligt. Det er nu, der skal ske noget nyt.

De kolde triste dage skal da skiftes ud med lidt kulør, så hvorfor ikke udnytte muligheden for at lave lidt forandring i tøjskabet?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 22-01-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Moden skifter, det gør stil ikke

hvilken stil skal jeg vælge, mode, fashion

Coco Chanel sagde engang: “Fashion changes, but style endures”. Oversat til dansk: “Mode forgår, men stil består”. Og det må man give hende ret i.

Det at finde sin egen tøjstil kan være svært, men det er fedt, når det sker. I dag er det vigtigere end nogensinde, at der er det nyeste og hotteste i skabet. I hvert fald hvis der skal følges den kultur, der bliver skabt på de sociale medier. Det er blandt andet blevet på grund af de mange influencere, som bliver sponsoreret af diverse mærker. De får det nyeste tøj gratis eller væsentligt billigere, for at reklamere for de forskellige mærker. Det er en vigtig faktor at tænke på, når du ærgrer dig over, at du ikke selv kan være lige så updated.
Der skal løbes hurtigt, hvis du vil følge med den meget omskiftlige mode, og det kan være en dyr fornøjelse. Derfor er det en rigtig fed ting, hvis du har fundet din egen stil og udvælge hvilke nye trends, der er nødvendige for en at eje, og hvilke der ikke er.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 21-01-2020 i Tøj & mode


Konfirmation 2020 – huskeliste

LISTEN - konfirmation hvad skal der planlægges

Konfirmationerne titter frem lige rundt om hjørnet. Det betyder, at der allerede nu kan godt begyndes så småt på forberedelserne.
De fleste vil ønske en dag, der huskes og er lige som, du gerne vil have den. Her får du lidt hjælp til det, der skal forberedes for at skabe sådan en dag. Der vil også være lidt forskellige løsninger, hvis du nu ikke ønsker, at dagen skal være helt traditionel.
Der er mange forberedelser til en konfirmation, og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil skal gøre ud af det. Det kan være en fordel at vælge et par ting, du vil gøre meget ud af også koncentrere sig lidt mindre om andre. Det er vigtigt, at du kan nyde dagen og tiden op til, hvor du ikke skal stresse rundt, fordi alt skal være perfekt. Den skal nok blive perfekt på sin helt egen måde.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 20-12-2019 i Tøj & mode, Tweens og teens


Konfirmation eller ej

Hvorfor vælge at blive konfirmeret. hvad er en konfirmation

Mange bliver konfirmeret, fordi deres kammerater gør. Det er for mange en selvfølge at blive konfirmeret, ligemeget hvilket forhold der er til den kristne tro. Det er også helt i orden. Tankerne omkring ens holdning til tro, kommer for mange lidt senere i livet.

Dem der vælger ikke at blive konfirmeret på traditionel vis, har ofte gjort sig flere overvejelser end størstedelen af dem der bliver konfirmeret.
Det er altid en god idé at overveje de valg, der skal tages. Konfirmationen er på en måde forudbestemt for mange danske unge, fordi det er en dansk tradition. Men er det ikke noget du har lyst til, skal du sige det fra.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-12-2019 i Personlige indlæg, Tøj & mode, Tweens og teens


Din stil, for dig selv og klimaet

Dine tøjvaner kan hjælpe klimaet - have fokus på genanvendelse

Genbrugsfeveren er gået viralt. Hele verden over, sættes der fokus på at genanvende, deriblandt også tøj. Kort sagt, er at genanvende sit tøj det nye sort. I dag handler trenden om, at kunne skille sig mest ud, i de mest gakkede farver og tøjsammensætninger. Derudover er trenden blevet det løse afslappede fit. Det betyder, at der stort set ingen rammer er for hvad, der er det “rigtige”.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 28-11-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Vidste du at verdens største jeans brand er dansk?

Jack & Jones verdens største jeans brand med denimmodeller

Får man spørgsmålet: Hvilket jeans brand er det største i verden? Vil de fleste formentlig tænke på Lee eller Levi’s. Ingen af disse svar er korrekte. For vi kan faktisk her i Danmark være stolte over, at huse lige præcis dette brand. Brandet er velkendt og det største under koncernen Bestseller. Verdens største jeans brand er nemlig, Jack and Jones.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 21-11-2019 i Brands, Tøj & mode


Reklamation eller reparation

Hvordan skal jeg reklamere over tøj

I denne tid bliver der tænkt rigtig meget over bæredygtighed. Der tænkes over materialerne på det tøj vi køber, hvordan det bliver lavet og fragtet. En ting der også er værd at forholde sig til, men som for få gør, er reklamation og returnering af varer. For hvor mange tænker lige over, hvad det kræver af ressourcer, og hvad der sker med de varer, efter de er sendt retur.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 15-11-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Kroppen under forandring

Er det okay min krop ser sådan her ud

Ungdomsperioden

Ungdomstiden er en overgangsperiode fra barn til voksen. I denne periode sker der fysiske, mentale og følelsesmæssige ændringer, da hjernen er under ombygning. Der sker simpelthen en udvikling i de kognitive evner, da der opstår en masse nye forbindelser, og dermed udvikles bevidstheden, karakteregenskaberne og selvopfattelsen. Hjernen påvirkes af mange faktorer, men en af de mere dominerende årsager, er hormonerne. Dette interval i ungdomstiden betegnes som puberteten, og er en tid med mange forandringer og udfordringer, som skyldes de hormonelle ændringer. Disse forbindelser er med til at skabe det videre fundament for individualiteten og personlighedstrækkene.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 13-11-2019 i Personlige indlæg, Tøj & mode, Tweens og teens


Min drøm eller mine forældres?

Hvad er det rigtige studie for mig

Salgsassistent, kok, advokat eller noget helt fjerde?

Der er så mange forskellige muligheder til, hvad du kan blive! Alle har hver deres interesser og drømme, men samtidig er der også nogen, som går rastløse rundt. Enten fordi de ikke rigtig ved, hvad de vil med så mange muligheder, eller fordi de vil for mange ting.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 12-11-2019 i Tøj & mode


Vinterjakker

vinterjakker til teenager

Det er for alvor ved at blive koldt i Danmark, og det betyder, at det er tid til at finde vinterjakken frem. Skal du ud og finde en ny jakke, så kommer her nogle gode råd til, hvilke jakker der skal gås efter denne vinter. Når der skal findes nyt overtøj, er påvirkningen ofte ret stor, alt efter hvad der er moderne på det pågældende tidspunkt. Det er dog altid en rigtig god idé at have i mente, hvilken stil der passer bedst til en, og hvad du normalt ville vælge. På den måde er der større chance for, at der bliver valgt en jakke, som kan bruges år efter år.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 08-11-2019 i Tøj & mode


Levi’s går aldrig af mode

Er Levis på mode, og kan alle bruge det

Levi’s har siden 1873 lavet arbejds inspireret tøj i høj kvalitet og fede designs. Mærket er de seneste år blevet ret hipt i blandt de unge. Det er sket i takt med at 90’er stilen er blomstret op igen, hvor Levi’s designs passer perfekt ind. Deres produkter henvender sig ikke blot til den yngre målgruppe, men til alle. Faktisk har Levi’s med årene fået en helt særlig og blivende plads i modeverdenen, noget de kun har tilfælles med få andre mærker. Den plads har de fået, fordi de laver tøj til alle stilarter og aldersgrupper.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 30-10-2019 i Brands, Tøj & mode


Frygt ikke syntetiske materialer

Bæredygtigt syntetiske materialer - polyester genanvendelig

Mange forbrugere er lidt bange for syntetiske fibre og har en negativ forestilling om deres kvaliteter, men de har faktisk rigtig mange gode egenskaber. De kan både alene udgøre nogle virkelige stærke tekstiler, og de kan også højne styrken betydeligt på tekstiler lavet af blandings fibre. Udover at de syntetiske fibre har effektive egenskaber, er de også både genanvendelige og dermed også bæredygtige.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 16-10-2019 i Tøj & mode


Anmeldelser er med til at skabe en virksomheds omdømme

Anmeldelser på Trustpilot virksomhedens omdømme - teenstyle.dk

Trustpilot er en anmeldelsesplatform. Forbrugere kan kommunikere med virksomheder ved at kommentere på oplevelser ved køb af produkter eller serviceydelser. Dermed kan forbrugerne videreformidle deres mening til andre på platformen, og benytte platformen til at assistere andre konsumenter.
Et stort spektrum af forbrugere klikker ind på den danske hjemmeside, for at finde de bedste steder at købe produkter.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 11-10-2019 i Tøj & mode


Forlæng levetiden på dit tøj

​Der bliver brugt flere og flere penge på tøj, men der bliver ikke passet særligt godt på det.
Udover den store miljømæssige regning det efterlader, slides tøjet også i stykker. Det er altid dejligt med nyt tøj, det kan de fleste nok blive enige om. Men det er også rart at vide, hvordan man passer på det tøj man har.
Bæredygtighed er i dag en rigtig vigtig ting. Der skal passes på miljøets ressourcer, så vi kan efterlade vores efterfølgere, med samme muligheder som vi har. Det kan man blandt andet gøre, ved at passe på det tøj man køber og sørger for, at det får så lang en levetid som muligt.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 08-10-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Gulddrengen er genopstået med et budskab om, at vi skal købe mere økologisk.

Malte Ebert og hans uvidende og selvhøjtidelige alterego Gulddrengen optræder sammen i en ny musikvideo, med navnet Stop nu. 
Malte (Gulddrengen) er opvokset i en familie hvor de altid har snakket meget om miljøet og passet på det ved at købe økologisk. Det lå ham derfor nært, at være med til at støtte op om dette formål.  Danskerne er så priviligeret at have noget af verdens bedste og reneste grundvand. Malte Ebert og Økologisk Landsforening’s budskab går ud på, at der skal købes meget mere økologisk, så pesticidforbruget ikke får større påvirkning på det danske drikkevand. Det er rigtig godt at nogle sætter fokus på sådanne problemer, for vi er afhængige af, at vores miljø har det godt. Mindst lige så vigtigt er det, at der er mange generationer efter os, som forhåbentligt skal leve i en verden med lige så gode vilkår, som vi har i dag.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 04-10-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Nedsæt dit vand(vittige) forbrug

Det er ikke nogen hemmelighed, at der bliver brugt tonsvis af vand i produktionen af tøj og at det er en stor belastning for miljøet. Modebranchen har aldrig været nogen frontløber i forhold til miljøbevidsthed. Heldigvis har fokusset på udfordringerne i branchen, skabt en ændring i den rigtige retning. Et af de nyere fokusområder er de store mængder vand, der bliver brugt i skabelsen af tekstilerne. Bomuld er den helt store synder i forhold til modeindustriens vandforbrug. Det er et problem, der bliver arbejdet på. Forbrugerne kan være med til at løse det, ved blandt andet at efterspørge økologisk bomuld.  

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-10-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Forskellen på skinny jeans og slim fit jeans

skinnyvsslimfit

Under en bagende sommersol kan et par tætsiddende jeans, der klistrer sig til huden, give svedperler på panden. Men når sommersolen sænker sig, luften bliver køligere og dagen bliver til aften, trækker vi atter i de kropsnære benklæder. Skinny jeans og slim fit jeans er populære bukser hele året rundt. Men om buksernes pasform eller “fit” er skinny eller slim, kan være svært at se med det blotte øje. For faktisk ér der forskel på de to styles. Læs med her og bliv klogere på forskellen mellem de to jeans-pasforme.

Skrevet af Nina Pehn d. 05-08-2019 i Tøj & mode


Badedragten back in business – læs om dens udvikling de sidste 100 år

Badedragtens mode udvikling teenstyle blog

Både under strandsæsonen herhjemme og på solferier i syden har bikinien i mange år været det stykke badetøj, vi har set allermest på piger og unge kvinder. Men nu er badedragten tilbage. Og det har den faktisk været i nogle år. I modeverdenen har badedragten længe været forvist til svømmehallen, men begynder nu at gøre bikinien selskab på stranden. Læs med her, og få et glimt af badedragtens udvikling de sidste 100 år.

Skrevet af Nina Pehn d. 22-07-2019 i Tøj & mode


Bæltetasken – fra kikset turistgenstand til musthave

Bæltetaske.Teenstyle.Blog

I dag ser vi bæltetasken overalt i gadebilledet. Vi ser den i alverdens farver, mønstre, former og størrelser. Bæltetasken er de seneste år blevet en modegenstand. Og især er bæltetasken blevet en uundgåelig del af moden på de danske festivaler sommeren over. Både hos piger og drenge, kvinder og mænd. Lige nu er bæltetasker altså moderigtige – men også praktiske at have med på farten. Men tasken har kæmpet med et genstridigt ry som kikset turistgenstand. Et ry, der måske har været med til at sætte skub i bæltetaskens popularitet.

Skrevet af Nina Pehn d. 15-07-2019 i Tøj & mode


Skal skjorten ned i bukserne eller hænge løst?

blog_teenstyle

Skjorten hænger spritny inde i klædeskabet – velduftende og ren, nystrøget og klar til at møde verden udenfor. Men hvordan sætter man den egentlig, så den tager sig ud fra sin bedste side? Skal den ned i bukserne, eller skal den hænge løst udenpå? Læs med her, og få en række gode råd med på vejen mod den beslutning, der fungerer bedst i forskellige sammenhænge.

Skrevet af Nina Pehn d. 12-07-2019 i Tøj & mode


How to: Sådan passer du bedst på dine jeans

Ønsker du at forlænge levetiden på dine yndlingsjeans? Så frygt ej. For det store internet er propfyldt med gode råd om, hvordan du bedst behandler dine jeans, hvis du ønsker dem et langt og lykkeligt liv sammen med dig! Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke råd der virker, og hvilke der blot er myter eller smarte påfund.

Skrevet af Nina Pehn d. 20-06-2019 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Forskellen på mom jeans og boyfriend jeans

Mom jeans og Boyfriend jeans

Denim jeans i alle nuancer og pasformer fylder gadebilledet. Og hurra for det. De giver på samme tid et stilbevidst og afslappet look til hvem end, der har dem på. De kan sættes sammen med det meste tøj alt efter hvilket udtryk man søger, og så skal de sjældent vaskes. Fordelene er mange. Du har måske hørt forskellige betegnelser for forskellige pasformer. Nogle af de mest populære er modellerne mom jeans og boyfriend jeans. Hvis man ikke ved bedre, ligner de hinanden til forveksling. Men der er altså forskel.

Skrevet af Rebecca Christie d. 16-05-2019 i Tøj & mode


Hvad er denim, og hvorfor er denimjeans oprindeligt blå?

hvorfor er denimjeans oprindeligt blå

”Cowboystof” er vi nok mange danskere, der kalder det. For her i Danmark er vi nemlig gode til at sætte denim i forbindelse med cowboys og klassiske blå cowboybukser eller ”blue jeans” . Men oprindeligt blev beklædning i denimstof faktisk lavet til hårdtarbejdende guldgravere i Californien. Læs med og bliv klogere på det stof, som milliarder af jeans verden over er skabt af.

Skrevet af Nina Pehn d. 14-05-2019 i Tøj & mode


Uld der ikke kradser

Uld. For nogle kan bare ordet få den prikkende fornemmelse og de røde kradsmærker frem på armene. Måske har du traumer om den striktrøje, tante Oda gav dig sidste jul, og som du af høflighed var nødt til at have på, selvom den kløede ulideligt. Men nu er det tid til at lægge traumerne og striktrøjen på hylden, fordi sandheden er, at der findes uld, som ikke kradser. Uldtøj har mange gode egenskaber, så som at det absorberer sved og tilpasser sig temperaturen, så kroppen altid er varm. Det er altså en skam at undgå det.

Skrevet af Rebecca Christie d. 12-05-2019 i Tøj & mode


Den lille lomme foran på jeans – hvad bruger man den til ?

Tendstiklommen, kondomlommen, billetlommen, karamellommen, lighterlommen og møntlommen er bare nogle af de navne, vi i dag kalder den lillebitte lomme, der gemmer sig indeni enten højre eller venstre forlomme på rigtig mange jeans-modeller.

Skrevet af Nina Pehn d. 11-05-2019 i Tøj & mode


Månedens must-haves!

must haves drengetøj

Hej skønne læsere! Denne gang er månedens must-haves til drengene. Der er taget højde for det gode vejr, og at det snart er tid til at bruge shorts igen. Derudover er t-shirt skjorter det nye hit, så scroll videre og se vores bud på denne måneds must-haves! Der bliver linket til alle styles, og alt kan naturligvis købes på teenstyle.dk. 

Skrevet af Sinem Bektas d. 11-04-2019 i Tøj & mode


Inspiration til blå mandag – piger

Hej skønne læsere! Hos teenstyle.dk har vi en masse fedt tøj til blå mandag fra et hav af fede brands. Du finder både Tommy Hilfiger, Grunt, LMTD, Puma, Calvin Klein, Only, Pieces og meget mere! Nedenstående er nogle inspirationsbilleder med outfits udelukkende med tøj fra vores hjemmeside. Under hvert billede finder du et link til hver style – husk at tilmelde dig vores nyhedsmail hvor du får gode tilbud, de nyeste styles og en masse inspirationsbilleder.

Skrevet af Sinem Bektas d. 26-03-2019 i Tøj & mode


De fedeste styles og trends

1 marts er lige om hjørnet, og allerede imorgen går vi den første forårsmåned i møde. Vejret er skønt og derfor skal denne måneds must-haves bestå er nogle forårsvenlige styles. 

Skrevet af Sinem Bektas d. 28-02-2019 i Tøj & mode


Konfirmation 2019, dreng

Dette blogindlæg vil handle om de trends og tendenser der er i 2019, og hvordan det kan kobles til konfirmationstøjet. Både drenge og piger kan få en masse inspiration ved at læse indlægget, og se alle de spændende inspirationsbilleder, og få en guide til hvordan man kan style hele outfittet. Der er lavet 2 indlæg, en guide til drenge og en guide til piger. 

Skrevet af Sinem Bektas d. 15-02-2019 i Tøj & mode


Konfirmation 2019, pige

Dette blogindlæg vil handle om de trends og tendenser der er i 2019, og hvordan det kan kobles til konfirmationstøjet. Både drenge og piger kan få en masse inspiration ved at læse indlægget, og se alle de spændende inspirationsbilleder, og få en guide til hvordan man kan style hele outfittet. Der er lavet 2 indlæg, en guide til drenge og en guide til piger. 

Skrevet af Sinem Bektas d. 14-02-2019 i Tøj & mode


Bh’er og toppe til tweens og teenagers

Det er vigtigt for os her hos teenstyle, at bloggen både indeholder relevante emner i forhold til tøj, mode og generelt vores web-shop, men også personlige indlæg om at være tween/teen, og hvad dette vil sige.
Vi er selvfølgelig kun eksperter på hele fashion-delen, men hen ad vejen opfanger vi da en problemstilling eller to mellem forældre og barn, samt de komplikationer der kan opstå med beklædning af en kræsen teenager, som har en krop i konstant udvikling.

Skrevet af Sinem Bektas d. 28-01-2019 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode, Tweens og teens


Tøj tendenser – til drenge og piger

Her får du de fedeste styles og trends, både til drenge og piger, som lige er landet på hjemmesiden. 
Hvis ikke du allerede ved det, så har teenstyle.dk mode til teens og tweens mellem 8-16 år. Vi spotter alle nye trends og tendenser fra de fedeste brands, og får dem købt hjem, så vores kære kunder kan få fingrene i dem, som nogle af de første. 

Skrevet af Sinem Bektas d. 23-01-2019 i Tøj & mode


KONFIRMAND ’18 – DEN STORE GUIDE

konfirmand

Foråret nærmer sig så småt og det gør tiden for årets konfirmationer også. En fantastisk dag, hvor familie og venner samles fra nær og fjern med ét formål – nemlig at fejre konfirmanden. En festdag man som konfirmand – men bestemt også som forældre – vil huske resten af livet. Her får du overblikket over alt du bør vide inden konfirmationen 2018.

Skrevet af teenstyle d. 18-02-2018 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Det er helt elementært at have det rette undertøj – SAY-SO

Mange kan tænke, at det måske er lige meget, hvad vi har på under vores modetøj eller måske under vores afslapningstøj, men faktum er, at det betyder noget! Det er filosofien bag SAY-SO.

Skrevet af teenstyle d. 16-02-2015 i Brands, Tøj & mode


Björn Borg undertøj til tweens og teenager

Björn Borg er navnet på en svensk tennis legende, som har vundet et hav af titler såsom Grand Slam, Wimbledon og French Open tilbage i 70’erne og de tidlige 80’ere. Men det er også navnet på et svensk tøjmærke, som er mindst lige så beundringsværdigt som legenden.

Skrevet af teenstyle d. i Brands, Tøj & mode


DE FEDE SOMMERTRENDS TIL TWEENS OG TEENS

Sommeren er snart over os, og det er tid til at få skiftet den varme garderobe ud med noget lidt lettere og lækkert sommertøj til de forhåbentlig mange varme solskins timer vi går i møde. Vi giver nedenfor vores bud på de hotteste trends og tendenser denne sommer til både ham og hende. 

Skrevet af teenstyle d. 27-05-2014 i Tøj & mode


DE FEDESTE FORÅRSJAKKER TIL TWEENS OG TEENS

Foråret begynder så småt at indfinde sig. Vintergækker og erantis skyder op, termometeret står på plus og snart skal din tween eller teen af med den tykke vinterjakke og trække i en lidt lettere model. Vi giver her vores bud på flotte og praktiske forårsjakker til tweens og teens. Både til hende og ham.

Forårsmoden til drenge byder i år på et stort udvalg af både parka- og vindjakker, paperjackets, shoftshells samt veste. Denim blå, navy og klar grøn er helt klart forårets farver og de må gerne piftes op med forskellige detaljer og for i kontrastfarver eller neon. 

Skrevet af teenstyle d. 19-03-2014 i Tøj & mode


Her skriver vi om alt lige fra mode, trends og inspiration til hvordan du kan kende forskel på mom-jeans og boyfriend-jeans.