H2O – sportsmærke af kvalitet

H2O tøj retro styles badesandaler - hættetrøje - t-shirts - kvalitets sportstøj

Vi har udvidet vores sortiment med endnu et super fedt mærke, nemlig H2O.
H2O laver sportstøj, man hurtigt kan genkende, og deres styles og farvevalg er tidsløse. Deres tøj skal leve op til særlige forventninger fra deres egen side. De har ligeledes strenge krav til hvert et skridt i processen lige fra grundmaterialet til færdige produkt.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-06-2020 i Brands, Tøj & mode


Denimjakker – hvad signalere vi?

Denim jakke - cowboyjakker - hvad passer den bedst sammen med - find din stil- blå - knapper

Hvad siger du? Denimjakker eller cowboyjakker. Det er forskelligt fra person til person, om jakken stadig bliver defineret med en cowboy eller ej. Det er jakken, som aldrig går af mode, men alligevel aldrig har været det største high-end. Den har haft en af de største mode levetider, og som alligevel har udviklet signaler igennem tiden, men hvad gemmer den blå berømte denimjakke egentlig på? Hvad tilbyder den, og hvad udstråler vi, når vi vælger at stikke armene ind i ærmerne.

Skrevet af teenstyle d. 26-05-2020 i Tøj & mode


Pletter på tøjet? Hurtig og effektiv pletguide

pletfjerning - hvorfor går pletterne ikke væk - hvordan får jeg pletter væk fra tøj - rent tøj

Du kender sikkert situationen – du sidder og spiser tomatsuppe. Pludselig får maden på din gaffel overbalance, og vupti, inden du får set dig om, render en stor klat rød tomatsovs ned ad din trøje.

Men bare rolig, der er hjælp at hente.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 20-05-2020 i Tøj & mode


Kend størrelserne på dine tøjmærker

stor eller lille i størrelsen, hvilke tøjmærker kan jeg bruge

Ved du, om dit favorit brand er stor eller små i størrelserne? Er du træt af, at det altid er en kamp at gå på tøjjagt på nettet? For helt reelt, vil vi jo gerne kunne købe det rigtige første gang, også når vi vælger et nyt brand. Så vi slipper for at sende retur, og at varerne bliver udsolgt i den størrelse, vi skal have byttet den til. Er den her trøje stor i størrelsen, eller er den lille i størrelsen, ja det er rent faktisk svært at se og vurdere ud fra billederne. Derfor har vi valgt at hjælpe dig godt på vej i en størrelseguide på teenstyle.dk. Indlægget her er baseret på vores egne og vores kunders erfaringer, hvor vi kommer ind på størrelsesforhold i de forskellige brands. Læs det hele igennem eller find dit favorit brand i guiden.

Skrevet af teenstyle d. 12-05-2020 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Derfor er det vigtigt at tænke bæredygtigt

Gør dit tøjforbrug mere bæredygtigt - miljømærker hvad skal man gå efter - tænk grønt og på klimaet

Miljøet er et kollektivt ansvar, og købsadfærden for den enkelte forbruger har en altafgørende betydning for den bæredygtige udvikling. Det vigtig, at man som forbruger er opmærksom på hvordan, hvorfra, hvorledes og hvilke materialer, råstoffer og kemikalier produktet indeholder. Der er mange elementer, der udgør en stor risiko for miljøet i fremstilling af diverse produkter. Produktionen af tøj er en af de aktiviteter, der belaster miljøet betydeligt. Det stigende tøjforbrug kombineret med skadelig produktion har flere konsekvenser for vores umistelig og værdifulde perle bedre kendt som vores klode.

Den ekstreme tøjproduktion skaber øget vandforbrug, CO2-udledning og massevis af affald. Hvor kan vi som forbruger implementere med henblik på at hjælpe klimaet bedst muligt?
Vi skal alle først og fremmest løfte ansvaret i fællesskab ved at være opmærksomme på de produkter, vi som forbruger køber. Det betyder nødvendigvis ikke, at vi skal ændre vores vaner, men transformere vores indgroede sædvanligheder til forsvarlige beslutninger. Hvis vi som forbruger skaber en øget efterspørgsel efter flere miljøvenlige produkter, er virksomhederne nødsaget til at omlægge produktionen for at imødekomme vores behov for mere bæredygtighed.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 30-04-2020 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Den lækre sommer basisgarderobe

Basisvarer til sommer som er uundværlige

Alt er sorteret. Enten foldet pænt sammen inde i skabet, eller røget i Ikeaposen på gulvet klar til genbrug. Yes alt er klaret, men det er rent faktisk nu, den nye problemstilling sniger sig ind. Det gamle tøj skal selvfølgelig have en erstatning. Sommeren er på vej, og der skal tankes op på basisvarer, så den simple tøjkrise ikke vil opstå, når vi mindst venter det. Derfor har vi lavet den perfekte guide til dig med sommerens must-have basisvarer.

Skrevet af teenstyle d. 08-04-2020 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Inspireret af en indsat

Moden stammer fra fængslet

Mode opstår mange forskellige steder, i mange forskellige kulture. Der er og har været rigtig mange forskellige fænomener. Fænomener som flertallet enten har taget til sig, eller ikke har. Nogle af de modefænomener, som vi har brugt i rigtig mange år kommer fra fængslet. De er startet i de hårde miljøer af tidligere forbrydere, eller folk der gerne vil ligne nogle. Men med årene er det blevet så populært, at det brede borgerskab har taget det til sig.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 01-04-2020 i Tøj & mode


Kasket for nybegyndere

Sådan bruger du en kasket. Kasket eller ej? hvordan starter jeg

Den lokale frisør er lukket, men håret bliver jo ved med at gro. Voksen klister mod fingrene, mens du prøver at finde en løsning på, hvordan det lange hår nu skal sidde. Efter 15 minutter kigger du opgivende ind i spejlet. Skal vi virkelig acceptere, at have en dårlig hårdag i dag, i morgen og i næste uge? Eller kan vi finde en måde at redde håret og look’et på? Se mere her, og få afklaret om kasket kunne blive din nye ven.

Skrevet af teenstyle d. 30-03-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Ryd op i dine sko – sådan kommer du i gang…

Sko i bunke - Ryd op i dine sko

Skoskabet bugner af sko, og alligevel har du følelsen af, at du ikke har nogle at tage på – kender du den følelse? Fuldstændig ligesom med tøjskabet – det er samme følelse. Kan du nikke genkendende til det, så kan det tyde på, at du helt sikkert har alt for mange sko, og at det er på tide med en oprydning. Men lad vær’ med at gå i panik over, at du nu skal til at smide dine yndlingssneaks væk. Du skal nemlig kun have sko stående, som bringer dig ægte glæde.

Skrevet af teenstyle d. 23-03-2020 i Fritid, Tøj & mode


Kvantitet vs kvalitet

For jeg noget ud af at vælge kvalitet frem for kvantitet i mode branchen

I disse miljøbevidste tider er der kommet mere fokus på, at der skal købes mindre. Men det kan være lettere sagt end gjort. Én ting vi kan gøre, hvis det er svært at ligge kreditkortet fra sig, er at købe kvalitetstøj. Køber vi tøj af god kvalitet, kan det holde meget længere. På den måde kan vi sørge for at tøjet har den længst mulige levetid. Vi kan dog fortsat skifte tøjet ud, hvis du har gået med den samme trøje i 5 år og er ved at være lidt træt af det. I dette tilfælde er det jo fedt for den næste ejer af tøjet, at det stadig vil være i god stand.
Ved at købe tøj i god kvalitet, er det nemlig også muligt, at sælge eller give det videre. Vi har set det meget tydeligt de seneste par år, hvordan mode fra de seneste årtier går igen. Det er generelt velkendt for de fleste, særligt dem som går lidt op i mode, at stort set alle trends går igen på et eller andet tidspunkt.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 20-03-2020 i Tøj & mode


Tendenser i foråret 2020

Hvad skal jeg tage på til foråret? Moden 2020

Det altid spændende at bevæge sig ind i en ny årstid, og se hvilken kurs moden pejler mod. Det er umulig at forudsige den nøjagtige tendens i foråret 2020, men der kan foretages en generalisering på baggrund af diverse modeshows. Alle modeshows har navigeret tendenserne, der vil sætte præg på sæsonen. Det interessante er, hvilke farver og beklædningsgenstande forårssæsonen kommer til at byde på. Teenstyle har udvalgt nogle tendenser, som blev set gentagende gange på den lange parade. De mest effektive tendenser i sæsonen strækker sig helt fra håndværkshækling til grafiske polka prikker. Vi har samlet 7 overordnet tendenser, der formodentligt vil dominere foråret.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 04-03-2020 i Tøj & mode


Kan tøjet bruges til begge køn?

Kønsneutrale kollektioner er helt okay

Kan piger gå med drenge tøj, og kan drenge gå med pige tøj? Ja selvfølgelig kan de det. Du skal gå i lige præcis det tøj, du har lyst til. I virkeligheden er det lidt fjollet, at der overhoved kategoriseres tøj. Der er selvfølgelig en historie og nogle praktiske grunde til, at noget kaldes drenge- og pige tøj. Men kan du få det til at fungere, mht sin krops form, så blæs på om det hænger i den ene eller anden afdeling. Eller om det står under pige eller dreng på webshoppen.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-03-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Konfirmationskjole – nej tak!

Er det okay at gå efter sin egen stil - kan bukser også være feminint

Til foråret er det måske din tur til at shine på den store dag. Du sidder i klassen blandt dine veninder. I snakker frem og tilbage om hvilken kjole, I hver især skal have på, hvilke sko og hvordan håret skal sidde. Du går egentlig rundt med en klump i maven, for hvorfor skal alle bare have kjole på?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 24-02-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


G-star, bæredygtighed

G-stars produkter nye mål omkring bæredygtighed

G-Star Raw er et af de mærker, som går forrest i mode branchen, når det gælder bæredygtighed. De har blandt andet lavet et mål for 2020, som indebærer at: 100% af deres bomuld skal være bæredygtigt, og 90% af deres resterende materialer ligeså. Når der er så mange produkter i cowboy materiale, som G-Star har, er det nogle rigtig fornuftige målsætninger. Størstedelen af deres cowboybukser, jakker osv., er nemlig fremstillet af 90-100% bomuld.
Du kan nu købe super fede styles fra G-Star, hos teenstyle. Er du nysgerrig på, hvad G-Star egentlig er for en størrelse, så læs med her.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 19-02-2020 i Brands, Tøj & mode


Påklædning er en markør som camouflerer for undertrykkelse.

Hvad signalere min påklædning, kan den være kønsneutralt

Stilen skal være en afspejling af den sociale situation. Eksempelvis vil en skjorte til en jobsamtale kunne signalere seriøsitet og intellektualitet, hvorimod hvis du var iført joggingtøj ville det udtrykke ansvarsløshed eller uden situationsfornemmelse.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 06-02-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Konfirmation 2020, dreng

Konfirmationstøj til drenge 2020 Cost:bart

Skal du konfirmeres i år? Men har ikke rigtig styr på, hvad du kunne tænke dig, eller hvad moden byder på i 2020. Så er du det helt rigtige sted. Her vil der være en masse inspiration, inspirationsbilleder og styling til drengene.

Skrevet af teenstyle d. 04-02-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Sæt farve på vinterdepressionen

Hvad kan farver gøre ved mit humør? Farver på tøjet

Det er mørkt, når du står op, mørkt når du kommer hjem fra skole. Det hele er sort med sort på, og i bund og grund ret deprimerende. Du står der foran tøjstativet mandag morgen. Det eneste der fylder på bøjlerne er sort, grå og kedeligt. Det er nu, der skal ske noget nyt.

De kolde triste dage skal da skiftes ud med lidt kulør, så hvorfor ikke udnytte muligheden for at lave lidt forandring i tøjskabet?

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 22-01-2020 i Tøj & mode, Tweens og teens


Moden skifter, det gør stil ikke

hvilken stil skal jeg vælge, mode, fashion

Coco Chanel sagde engang: “Fashion changes, but style endures”. Oversat til dansk: “Mode forgår, men stil består”. Og det må man give hende ret i.

Det at finde sin egen tøjstil kan være svært, men det er fedt, når det sker. I dag er det vigtigere end nogensinde, at der er det nyeste og hotteste i skabet. I hvert fald hvis der skal følges den kultur, der bliver skabt på de sociale medier. Det er blandt andet blevet på grund af de mange influencere, som bliver sponsoreret af diverse mærker. De får det nyeste tøj gratis eller væsentligt billigere, for at reklamere for de forskellige mærker. Det er en vigtig faktor at tænke på, når du ærgrer dig over, at du ikke selv kan være lige så updated.
Der skal løbes hurtigt, hvis du vil følge med den meget omskiftlige mode, og det kan være en dyr fornøjelse. Derfor er det en rigtig fed ting, hvis du har fundet din egen stil og udvælge hvilke nye trends, der er nødvendige for en at eje, og hvilke der ikke er.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 21-01-2020 i Tøj & mode


Konfirmation 2020 – huskeliste

LISTEN - konfirmation hvad skal der planlægges

Konfirmationerne titter frem lige rundt om hjørnet. Det betyder, at der allerede nu kan godt begyndes så småt på forberedelserne.
De fleste vil ønske en dag, der huskes og er lige som, du gerne vil have den. Her får du lidt hjælp til det, der skal forberedes for at skabe sådan en dag. Der vil også være lidt forskellige løsninger, hvis du nu ikke ønsker, at dagen skal være helt traditionel.
Der er mange forberedelser til en konfirmation, og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil skal gøre ud af det. Det kan være en fordel at vælge et par ting, du vil gøre meget ud af også koncentrere sig lidt mindre om andre. Det er vigtigt, at du kan nyde dagen og tiden op til, hvor du ikke skal stresse rundt, fordi alt skal være perfekt. Den skal nok blive perfekt på sin helt egen måde.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 20-12-2019 i Tøj & mode, Tweens og teens


Konfirmation eller ej

Hvorfor vælge at blive konfirmeret. hvad er en konfirmation

Mange bliver konfirmeret, fordi deres kammerater gør. Det er for mange en selvfølge at blive konfirmeret, ligemeget hvilket forhold der er til den kristne tro. Det er også helt i orden. Tankerne omkring ens holdning til tro, kommer for mange lidt senere i livet.

Dem der vælger ikke at blive konfirmeret på traditionel vis, har ofte gjort sig flere overvejelser end størstedelen af dem der bliver konfirmeret.
Det er altid en god idé at overveje de valg, der skal tages. Konfirmationen er på en måde forudbestemt for mange danske unge, fordi det er en dansk tradition. Men er det ikke noget du har lyst til, skal du sige det fra.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-12-2019 i Personlige indlæg, Tøj & mode, Tweens og teens


Din stil, for dig selv og klimaet

Dine tøjvaner kan hjælpe klimaet - have fokus på genanvendelse

Genbrugsfeveren er gået viralt. Hele verden over, sættes der fokus på at genanvende, deriblandt også tøj. Kort sagt, er at genanvende sit tøj det nye sort. I dag handler trenden om, at kunne skille sig mest ud, i de mest gakkede farver og tøjsammensætninger. Derudover er trenden blevet det løse afslappede fit. Det betyder, at der stort set ingen rammer er for hvad, der er det “rigtige”.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 28-11-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Vidste du at verdens største jeans brand er dansk?

Jack & Jones verdens største jeans brand med denimmodeller

Får man spørgsmålet: Hvilket jeans brand er det største i verden? Vil de fleste formentlig tænke på Lee eller Levi’s. Ingen af disse svar er korrekte. For vi kan faktisk her i Danmark være stolte over, at huse lige præcis dette brand. Brandet er velkendt og det største under koncernen Bestseller. Verdens største jeans brand er nemlig, Jack and Jones.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 21-11-2019 i Brands, Tøj & mode


Reklamation eller reparation

Hvordan skal jeg reklamere over tøj

I denne tid bliver der tænkt rigtig meget over bæredygtighed. Der tænkes over materialerne på det tøj vi køber, hvordan det bliver lavet og fragtet. En ting der også er værd at forholde sig til, men som for få gør, er reklamation og returnering af varer. For hvor mange tænker lige over, hvad det kræver af ressourcer, og hvad der sker med de varer, efter de er sendt retur.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 15-11-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Kroppen under forandring

Er det okay min krop ser sådan her ud

Ungdomsperioden

Ungdomstiden er en overgangsperiode fra barn til voksen. I denne periode sker der fysiske, mentale og følelsesmæssige ændringer, da hjernen er under ombygning. Der sker simpelthen en udvikling i de kognitive evner, da der opstår en masse nye forbindelser, og dermed udvikles bevidstheden, karakteregenskaberne og selvopfattelsen. Hjernen påvirkes af mange faktorer, men en af de mere dominerende årsager, er hormonerne. Dette interval i ungdomstiden betegnes som puberteten, og er en tid med mange forandringer og udfordringer, som skyldes de hormonelle ændringer. Disse forbindelser er med til at skabe det videre fundament for individualiteten og personlighedstrækkene.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 13-11-2019 i Personlige indlæg, Tøj & mode, Tweens og teens


Min drøm eller mine forældres?

Hvad er det rigtige studie for mig

Salgsassistent, kok, advokat eller noget helt fjerde?

Der er så mange forskellige muligheder til, hvad du kan blive! Alle har hver deres interesser og drømme, men samtidig er der også nogen, som går rastløse rundt. Enten fordi de ikke rigtig ved, hvad de vil med så mange muligheder, eller fordi de vil for mange ting.

Skrevet af Julie Hölck Østergaard d. 12-11-2019 i Tøj & mode


Vinterjakker

vinterjakker til teenager

Det er for alvor ved at blive koldt i Danmark, og det betyder, at det er tid til at finde vinterjakken frem. Skal du ud og finde en ny jakke, så kommer her nogle gode råd til, hvilke jakker der skal gås efter denne vinter. Når der skal findes nyt overtøj, er påvirkningen ofte ret stor, alt efter hvad der er moderne på det pågældende tidspunkt. Det er dog altid en rigtig god idé at have i mente, hvilken stil der passer bedst til en, og hvad du normalt ville vælge. På den måde er der større chance for, at der bliver valgt en jakke, som kan bruges år efter år.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 08-11-2019 i Tøj & mode


Levi’s går aldrig af mode

Er Levis på mode, og kan alle bruge det

Levi’s har siden 1873 lavet arbejds inspireret tøj i høj kvalitet og fede designs. Mærket er de seneste år blevet ret hipt i blandt de unge. Det er sket i takt med at 90’er stilen er blomstret op igen, hvor Levi’s designs passer perfekt ind. Deres produkter henvender sig ikke blot til den yngre målgruppe, men til alle. Faktisk har Levi’s med årene fået en helt særlig og blivende plads i modeverdenen, noget de kun har tilfælles med få andre mærker. Den plads har de fået, fordi de laver tøj til alle stilarter og aldersgrupper.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 30-10-2019 i Brands, Tøj & mode


Frygt ikke syntetiske materialer

Bæredygtigt syntetiske materialer - polyester genanvendelig

Mange forbrugere er lidt bange for syntetiske fibre og har en negativ forestilling om deres kvaliteter, men de har faktisk rigtig mange gode egenskaber. De kan både alene udgøre nogle virkelige stærke tekstiler, og de kan også højne styrken betydeligt på tekstiler lavet af blandings fibre. Udover at de syntetiske fibre har effektive egenskaber, er de også både genanvendelige og dermed også bæredygtige.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 16-10-2019 i Tøj & mode


Anmeldelser er med til at skabe en virksomheds omdømme

Anmeldelser på Trustpilot virksomhedens omdømme - teenstyle.dk

Trustpilot er en anmeldelsesplatform. Forbrugere kan kommunikere med virksomheder ved at kommentere på oplevelser ved køb af produkter eller serviceydelser. Dermed kan forbrugerne videreformidle deres mening til andre på platformen, og benytte platformen til at assistere andre konsumenter.
Et stort spektrum af forbrugere klikker ind på den danske hjemmeside, for at finde de bedste steder at købe produkter.

Skrevet af Amanda Kristine Jensen d. 11-10-2019 i Tøj & mode


Forlæng levetiden på dit tøj

​Der bliver brugt flere og flere penge på tøj, men der bliver ikke passet særligt godt på det.
Udover den store miljømæssige regning det efterlader, slides tøjet også i stykker. Det er altid dejligt med nyt tøj, det kan de fleste nok blive enige om. Men det er også rart at vide, hvordan man passer på det tøj man har.
Bæredygtighed er i dag en rigtig vigtig ting. Der skal passes på miljøets ressourcer, så vi kan efterlade vores efterfølgere, med samme muligheder som vi har. Det kan man blandt andet gøre, ved at passe på det tøj man køber og sørger for, at det får så lang en levetid som muligt.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 08-10-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Gulddrengen er genopstået med et budskab om, at vi skal købe mere økologisk.

Malte Ebert og hans uvidende og selvhøjtidelige alterego Gulddrengen optræder sammen i en ny musikvideo, med navnet Stop nu. 
Malte (Gulddrengen) er opvokset i en familie hvor de altid har snakket meget om miljøet og passet på det ved at købe økologisk. Det lå ham derfor nært, at være med til at støtte op om dette formål.  Danskerne er så priviligeret at have noget af verdens bedste og reneste grundvand. Malte Ebert og Økologisk Landsforening’s budskab går ud på, at der skal købes meget mere økologisk, så pesticidforbruget ikke får større påvirkning på det danske drikkevand. Det er rigtig godt at nogle sætter fokus på sådanne problemer, for vi er afhængige af, at vores miljø har det godt. Mindst lige så vigtigt er det, at der er mange generationer efter os, som forhåbentligt skal leve i en verden med lige så gode vilkår, som vi har i dag.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 04-10-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Nedsæt dit vand(vittige) forbrug

Det er ikke nogen hemmelighed, at der bliver brugt tonsvis af vand i produktionen af tøj og at det er en stor belastning for miljøet. Modebranchen har aldrig været nogen frontløber i forhold til miljøbevidsthed. Heldigvis har fokusset på udfordringerne i branchen, skabt en ændring i den rigtige retning. Et af de nyere fokusområder er de store mængder vand, der bliver brugt i skabelsen af tekstilerne. Bomuld er den helt store synder i forhold til modeindustriens vandforbrug. Det er et problem, der bliver arbejdet på. Forbrugerne kan være med til at løse det, ved blandt andet at efterspørge økologisk bomuld.  

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-10-2019 i Bæredygtighed, Tøj & mode


Forskellen på skinny jeans og slim fit jeans

skinnyvsslimfit

Under en bagende sommersol kan et par tætsiddende jeans, der klistrer sig til huden, give svedperler på panden. Men når sommersolen sænker sig, luften bliver køligere og dagen bliver til aften, trækker vi atter i de kropsnære benklæder. Skinny jeans og slim fit jeans er populære bukser hele året rundt. Men om buksernes pasform eller “fit” er skinny eller slim, kan være svært at se med det blotte øje. For faktisk ér der forskel på de to styles. Læs med her og bliv klogere på forskellen mellem de to jeans-pasforme.

Skrevet af Nina Pehn d. 05-08-2019 i Tøj & mode


Badedragten back in business – læs om dens udvikling de sidste 100 år

Badedragtens mode udvikling teenstyle blog

Både under strandsæsonen herhjemme og på solferier i syden har bikinien i mange år været det stykke badetøj, vi har set allermest på piger og unge kvinder. Men nu er badedragten tilbage. Og det har den faktisk været i nogle år. I modeverdenen har badedragten længe været forvist til svømmehallen, men begynder nu at gøre bikinien selskab på stranden. Læs med her, og få et glimt af badedragtens udvikling de sidste 100 år.

Skrevet af Nina Pehn d. 22-07-2019 i Tøj & mode


Bæltetasken – fra kikset turistgenstand til musthave

Bæltetaske.Teenstyle.Blog

I dag ser vi bæltetasken overalt i gadebilledet. Vi ser den i alverdens farver, mønstre, former og størrelser. Bæltetasken er de seneste år blevet en modegenstand. Og især er bæltetasken blevet en uundgåelig del af moden på de danske festivaler sommeren over. Både hos piger og drenge, kvinder og mænd. Lige nu er bæltetasker altså moderigtige – men også praktiske at have med på farten. Men tasken har kæmpet med et genstridigt ry som kikset turistgenstand. Et ry, der måske har været med til at sætte skub i bæltetaskens popularitet.

Skrevet af Nina Pehn d. 15-07-2019 i Tøj & mode


Skal skjorten ned i bukserne eller hænge løst?

blog_teenstyle

Skjorten hænger spritny inde i klædeskabet – velduftende og ren, nystrøget og klar til at møde verden udenfor. Men hvordan sætter man den egentlig, så den tager sig ud fra sin bedste side? Skal den ned i bukserne, eller skal den hænge løst udenpå? Læs med her, og få en række gode råd med på vejen mod den beslutning, der fungerer bedst i forskellige sammenhænge.

Skrevet af Nina Pehn d. 12-07-2019 i Tøj & mode


How to: Sådan passer du bedst på dine jeans

Ønsker du at forlænge levetiden på dine yndlingsjeans? Så frygt ej. For det store internet er propfyldt med gode råd om, hvordan du bedst behandler dine jeans, hvis du ønsker dem et langt og lykkeligt liv sammen med dig! Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke råd der virker, og hvilke der blot er myter eller smarte påfund.

Skrevet af Nina Pehn d. 20-06-2019 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Forskellen på mom jeans og boyfriend jeans

Mom jeans og Boyfriend jeans

Denim jeans i alle nuancer og pasformer fylder gadebilledet. Og hurra for det. De giver på samme tid et stilbevidst og afslappet look til hvem end, der har dem på. De kan sættes sammen med det meste tøj alt efter hvilket udtryk man søger, og så skal de sjældent vaskes. Fordelene er mange. Du har måske hørt forskellige betegnelser for forskellige pasformer. Nogle af de mest populære er modellerne mom jeans og boyfriend jeans. Hvis man ikke ved bedre, ligner de hinanden til forveksling. Men der er altså forskel.

Skrevet af Rebecca Christie d. 16-05-2019 i Tøj & mode


Hvad er denim, og hvorfor er denimjeans oprindeligt blå?

hvorfor er denimjeans oprindeligt blå

”Cowboystof” er vi nok mange danskere, der kalder det. For her i Danmark er vi nemlig gode til at sætte denim i forbindelse med cowboys og klassiske blå cowboybukser eller ”blue jeans” . Men oprindeligt blev beklædning i denimstof faktisk lavet til hårdtarbejdende guldgravere i Californien. Læs med og bliv klogere på det stof, som milliarder af jeans verden over er skabt af.

Skrevet af Nina Pehn d. 14-05-2019 i Tøj & mode


Uld der ikke kradser

Uld. For nogle kan bare ordet få den prikkende fornemmelse og de røde kradsmærker frem på armene. Måske har du traumer om den striktrøje, tante Oda gav dig sidste jul, og som du af høflighed var nødt til at have på, selvom den kløede ulideligt. Men nu er det tid til at lægge traumerne og striktrøjen på hylden, fordi sandheden er, at der findes uld, som ikke kradser. Uldtøj har mange gode egenskaber, så som at det absorberer sved og tilpasser sig temperaturen, så kroppen altid er varm. Det er altså en skam at undgå det.

Skrevet af Rebecca Christie d. 12-05-2019 i Tøj & mode


Her skriver vi om alt lige fra mode, trends og inspiration til hvordan du kan kende forskel på mom-jeans og boyfriend-jeans.