Say-so

Say-so

Viser 1–40 af 104 resultater

Viser 1–40 af 104 resultater

Say-so

Say-so er et af umame’s basic brands med et stort udvalg af styles som; undertøj, toppe, t-shirts, sweatpants, pyjamasbukser, stroptoppe, bh’er og hipsters. Det er helt elementært at have det rette undertøj. Mange kan tænke, at det måske er lige meget, hvad vi har på under vores modetøj eller måske under vores afslapningstøj. Men faktum er, at det betyder noget! Det er filosofien bag brandet.

Søger du tøj, hvor du får kvalitet for pengene og en pasform/kvalitet der holder vask efter vask? Så er Say-So det helt rigtige valg. Undertøj er den beklædningsdel, som sidder tættest på kroppen, og altså den del, som bare skal sidde perfekt – og det har brandet helt styr på. Til enhver god garderobe hører altid et bredt udvalg af basis toppe, t-shirts og undertøj og det finder du her.

Alle styles er i en rigtig god kvalitet til en yderst overkommelig pris, der kan købes til både drenge og piger i alderen 8-16 år. Meget af undertøjet er en såkaldt NOOS vare, som vi altid har på lager. Det er klassiske basisvarer som ikke går af mode, typisk i sort, hvid og grå.

Firmaet bag brandet er Joha. Med 50 års erfaring på det skandinaviske marked kender forbrugerne mærket som et kvalitets produkt. Dette kan du selvfølgelig også finde på shoppen.

Alle produkter fra Say-So er Oeko-Tex Standard 100 certificerede, hvilket er et verdensomspændende test- og certificeringssystem for tekstilprodukter. Det garanterer, at produktet ikke indeholder skadelige stoffer. Kun produkter, der opfylder kriterierne i Oeko-Tex Standard 100, må bære OEko-tex-mærket.

Shop det populære brand på umame.dk