Lacoste

Lacoste

Viser 1–40 af 372 resultater

Viser 1–40 af 372 resultater

Lacoste

Det klassiske retro look er Lacoste. Hvem har ikke haft en polo med den klassiske krokodille på brystet? Retro blandet med moderne trends – så bliver det bare ikke bedre!

Brandet er et fransk designermærke, hvor kvaliteten og designet er i top. Den lille grønne krokodille er kommet for at blive, og er et anerkendt kvalitetsmærke til både børn og voksne.

Hos teenstyle.dk finder du de nyeste kollektioner af det ikoniske brand i en sporty og klassisk stil. Lacoste producerer kvalitets tøj- og sneakers til alle aldre, og i så mange forskellige farver og styles, at alle kan være med! Det er både basic styles og i flotte farver, så du kan mixe og matche med alt andet vi har på teenstyle.dk.

Søger du den lille krokodille til unge så finder du det flotte tøj fra størrelse 10 år – 16 år. Lacoste er er lille smule til den lille side, så vi anbefaler at du vælger størrelsen større end normalt. De farverige og klassiske poloer finder du selvfølgelig også til teenagere. De er utroligt populære og kan bruges til ALT.

Med Lacoste er du altid velklædt og stilfuld, og klar til både den travle hverdag og de festlige weekender.

Gør noget godt for garderoben, og shop de mange styles vi har på online webshop – vi har alle trends til teens og tweens.