Joha

Joha

Viser 1–40 af 73 resultater

Viser 1–40 af 73 resultater

Joha

Det danske mærke Joha er Skandinaviens største producent af uldundertøj. De er hovedsagelig kendt for deres lækre uldundertøj til babyer og børn, men laver også nogle fantastiske uldprodukter til voksne.

Disse produkter til voksne fra Joha vil du finde på teenstyle.dk. Brandet producerer kun deres tøj på miljøvenlig produktion og er nogle af de første, der blev godkendt til at benytte ECO LABEL på deres produkter. ECO LABEL er EU’s strenge miljømærke.

Joha producerer også det eftertragtede teenmærke Say-So, som teenstyle.dk ligeledes forhandler. Det er undertøj og nattøj til unge i alderen 8 – 16 år.

Der er mange fordomme omkring uld – uld kradser og er ubehageligt – dette er helt forkert. Har du først prøvet Joha’s uldprodukter, så sværger du til det, når vejret bliver køligere.

Hos teenstyle forhandler vi kun de bedste uldprodukter. Uld har en lang række helt fantastiske egenskaber, som unge kan have rigtig stor glæde af, da uld har en isolerende effekt. Det er svedtransporterende og er perfekt til sport og udeliv i kolde temperaturer. Uld er desuden skånsom mod huden og tilpasser sig varmen efter huden.

Joha’s uldprodukter er desuden anerkendt af det internationale Woolmark certifikat. Find dine favorit uldprodukter til hende her på teenstyle.dk.

 

Joha uld

Ulden har isolerende egenskaber, men er samtidig også åndbar. T-shirten kan derfor bruges både sommer og vinter.

Uld består af lange og snoede fibre, som skaber luftlommer i stoffet og dermed gør tøjet mere åndbart. Desuden kan uld absorbere op imod 40% af sin egen vægt i væske, uden at det føles vådt. Hvilket er en fordel, så kroppen bedre kan holde en stabil temperatur, så vi ikke fryser eller har det for varmt.
Om sommeren har ulden samtidig den egenskab, at det er UV beskyttende – det reflekterer solens stråler og dermed også varmen.

Brug gerne lanolinsæbe til at vaske dine uldprodukter i for at bevare dens naturlige fedtstof. Fratages ulden dens naturlige fedt begynder tøjet blive elektrisk og det har lettere ved at mørne. Sørg desuden for at vaske dit uldtøj på uldprogram for at forlænge levetiden. På uldprogram kan uld godt tåle at blive vasket på 40°