Helly Hansen

Helly Hansen

Viser alle 22 resultater

Viser alle 22 resultater

Helly Hansen

Helly Hansen er kendetegnet ved funktionalitet, bekvemmelighed, komfort og noget af den bedste teknologi i et stilrent design. Alle er nogle faktorer, som er vigtige til teens og tweens. 

Det jakker, regntøj og sko er til dig, hvor kvalitet, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt. Samtidig bliver der ikke gået på kompromis med designet, hvilket er et kæmpe plus. Så hvis du søger funktionalitet, gode designs og kvalitet, så er dette brandet for dig. 

Særligt Helly Hansen unisex dry sæt er utroligt populært. Sættet holder dig varm og tør i enhver situation. Dette sæt kan både bruges til skituren, diverse outdoor aktiviteter, træning og meget mere.

Du finder  desuden en del tilbehør og accessories såsom skisokker, vanter, huer, polartec halsvarmer og tasker. Alle produkter er af samme høje, slidstærke og komfortable kvalitet. 

Vi har Helly Hansen til piger og drenge i alderen 10 år til 19 år – og de helt gængse voksenstørrelser så alle kan være med. Find alt det bedste fra brandet her på teenstyle.dk.