H2O

H2O

Viser alle 38 resultater

Viser alle 38 resultater

H2O

H2O Sportswear er et dansk sportsbrand som blev etableret tilbage i 1982 af Jens Knud Lind. H2O er også den kemiske formel for vand, og dette afspejler sig i kollektionerne og deres designs, som tager udgangspunkt i det skandinaviske look, som igen er bygget om omkring vand – herunder de populære badesander og badetøj. Og selvfølgelig også en masse andre populære styles som t-shirts og sweatshirts, strømper, caps, tasker m.v.

H2O er målrettet imod den aktive forbruger og derfor er perfekt pasform og høj funktionalitet nogle af de ting som prioriteres højt. De følger deres høje standarder fra bomulden hentes ind, til du som forbruger står med deres produkt i hånden. Alle kollektionerne tager udgangspunkt i farverne fra deres logo som indeholder farverne rød, grøn og blå.

H2O badesandaler

De fleste kender dem – de populære H2O badesandaler med logo’et i grøn, blå og rød. En absolut klassiker når man snakker om badesandaler. De kan bruges til det hele. De er perfekte til en dag ved stranden – super lige at hoppe i en tur ud i haven eller til ferien.

De populære H2O badesandaler fås med og uden velcro til justering, så du opnår perfekt pasform. Er du ikke til velcro kan du slevfølgelig også få dem uden. Vælg dem, som du mener passer dig bedst. Velcro er smag og behag. Badetøflerne fås i den helt klassiske navyblå med logo samt navyblå med farvede striber på trædefladen. Priserne er et sted, hvor alle kan være med og starter ved 230 kr. En absolut fantastisk gaveidé, som kan bruges af alle. Vi forhandler badeskoene fra størrelse 36 – 45.

Du kan selvfølgelig også finde badeskoene i forskellige andre modefarver afhængig af sæsonen. Og selvom sort ikke er en del af DNA’en for H2O så finder du selvfølgelig den populære sandal i en klassiske sort farve.