Björn Borg

Björn Borg

Viser alle 33 resultater

Viser alle 33 resultater

Björn Borg

Hos teenstyle.dk finder du et stort og lækkert udvalg af Björn Borg tights til den mode- og kvalitetsbevidste dreng og pige. Vi forhandler det stærke undertøjsbrand i alderen 8-16 år samt voksen fra størrelse XS – XL.

Björn Borg er utroligt populære blandt teenagere, og er en perfekt gaveidé. Du kan finde de fedeste tights til drenge/mænd og hipster til pigerne i en masse fede farvekombinationer. Dette afhænger af sæson og trends i sæsonen. Er du mere til de helt klassiske ensfarvede finder du naturligvis også altid dette. Vælg som du ønsker at købe 1-pak, 2-pak eller 3-pak.

Du kan naturligvis altid finde de populære NOOS ( Never out of stock ) varer, som er de klassiske sorte og hvide tights.

I sæsonen kan du også finde lækkert badetøj og fede badehorts. I efterårs- og vintermånederne finder du de fedeste natbukser. Lækre at have på til en kold efterårsaften og filmhygge med vennerne.

Undertøj som er det lag der er tættest på kroppen, skal være i den allerbedste kvalitet – og det finder du hos Bjørn Borg.