Björn Borg

Björn Borg

Viser 1–40 af 43 resultater

Viser 1–40 af 43 resultater

Björn Borg

Hos teenstyle.dk finder du et stort og lækkert udvalg af Björn Borg tights til den mode- og kvalitetsbevidste dreng og pige. Vi forhandler det stærke undertøjsbrand i alderen 8-16 år samt voksen fra størrelse XS – XL.

Björn Borg er utroligt populære blandt teenagere, og er en perfekt gaveidé. Du kan finde de fedeste tights til drenge/mænd og hipster til pigerne i en masse fede farvekombinationer. Dette afhænger af sæson og trends i sæsonen. Er du mere til de helt klassiske ensfarvede finder du naturligvis også altid dette. Vælg som du ønsker at købe 1-pak, 2-pak eller 3-pak.

Du kan naturligvis altid finde de populære NOOS ( Never out of stock ) varer, som er de klassiske sorte og hvide tights.

I sæsonen kan du også finde lækkert badetøj og fede badehorts. I efterårs- og vintermånederne finder du de fedeste natbukser. Lækre at have på til en kold efterårsaften og filmhygge med vennerne.

Undertøj som er det lag der er tættest på kroppen, skal være i den allerbedste kvalitet – og det finder du hos Bjørn Borg.