Adidas

Adidas

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Adidas

Er du vild med Adidas og deres lækre dufte? – så tjek teenstyle.dk. Netop nu har vi en masse super skønne dufte til teenagedrenge – flere forskellige at vælge imellem, så det er blot at finde din favorit.

Kender du Stan Smith? Så kender du også Adidas. Deres dufte er lette – og perfekte til den unge mand. Vi har bl.a. Pure Game eau de toilette som har en skøn duft af citrusfrugter, basilikum og peber. Udviklet i samarbejde med topatleter.

Vi har også forskellige deodoranter til den unge fyr, lige til at have med i sportstasken til skole og træning. Lige nu finder du deodoranterne Intense touch, victory league, og pure game, men disse kan med tiden godt blive udskiftet med tidens dufte. Køb dufte og deodoranter til unge hos teenstyle.dk.

Lige nu giver vi både mængderabat og fri fragt ved køb af Adidas produkter og mange andre produkter på shoppen. Herunder masser af slik.

Vi har også et stort udvalg af forskellligt tilbehør til teenagere, som du kan se meget mere af på vores webshop. Kig ind – vi lover at du ikke bliver skuffet hvis du er ung 🙂