Glemt password

Varekurven er tom...
Levering

TOTAL (inkl moms)

Luk Vis kurv

Din fragt koster .

Nulstil Søgning

Søg

Nulstil Søgning

Højde

Mærke

Sko Størrelse

Nulstil Søgning

Pris

 - 
DKK
DKK

Cost:bart

Cost:bart laver fedt tøj til piger og drenge i alderen 8-18 år. Idéen bag mærket Cost:bart er at give teenageren sin egen identitet og skabe deres eget look. Søger du Cost:bart tøj, så finder du altid et stort udvalg med nøje udvalgte styles fra de 8 kollektioner, som Cost:bart løbende leverer over hele året. Hos teenstyle.dk vil du altid finde de bedste nyheder fra Cost:bart og de fedeste trend nyheder fra Cost:bart. Cost:bart’s kollektioner er inspireret af, hvad der sker på gaden - mixet op med "high fashion" - og resultatet bliver tøj med attitude og spændende designs i et nyt og lækkert look.
 

Skil dig ud fra mængden

Cost:bart er tøj til unge i alderen 8-18 år, som tør skille sig ud fra mængden og være sig selv. Cost:bart er designet til at give dig følelsen af af være værdsat - at være "Cost:bart". Du finder altid de nyeste kollektioner og flotte styles til teens og tweens fra Cost:bart her på teenstyle.dk - tøj til unge. Søger du Cost:bart bukser, Cost:bart jakke eller fede Cost:bart t-shirts, så har teenstyle altid de nyeste kollektioner. Køber du tøj fra Cost:bart garanterer vi, at du finder tøj af høj kvalitet til gode priser.
Så - tør du skille dig ud?
 

Konfirmationstøj fra Cost:bart - klassisk og flot

Har du en konfirmation i vente, så kan du glæde dig over, at Cost:bart hvert år leverer den flotteste konfirmand kollektion til både drenge og piger i alderen 8 - 18 år. Søger du konfirmandtøj fra Cost:bart, vil du finde flotte klassiske blazere med bukser der passer til. Farverne er klassiske navyblå og sort. Klassisk og stilfuldt - og i en virkelig flot kvalitet. For at fuldende looket finder du naturligvis den klassiske hvide eller blå skjorte, og skjorter med et tvist af moden. Desuden butterflies og slips i alle farver og mønstre.

Køb dit konfirmationstøj fra Cost:bart og vi garanterer et fuldendt- og flot look på den store konfirmationsdag. Husk, at du også finder dit flotte Cost:bart tøj til blå mandag hos teenstyle. Vær Cost:bart – det er DIN dag…
 

Cost:bart tænker på miljøet

Det meste tøj fra Cost:bart bliver produceret i Europa, hvor folk får en anstændig løn med gode vilkår - og der er selvfølgelig ingen børnearbejde. Alt tryk på tøjet er endvidere vandbaserede, hvilket betyder, at der er mindre kemikalier. Køber du undertøj fra Cost:bart så er dette et kvalitetsprodukt med Oeko-tex standard 100. Værn om miljøet med Cost:bart...

 

Cost:bart NOOS (Never Out Of Stock) program

Cost:bart har et stort NOOS program til drenge og piger. NOOS betyder Never Out Of Stock, og er typisk basisvarer, som man altid har i sin garderobe. Disse varer stræber vi efter at have på lager hele tiden, så du altid kan købe dine basisfavoritter. 

Cost:bart’s NOOS program indeholder alt fra inderst til yderst. Du finder flot Cost:bart undertøj til pigerne, tights til drengene, masser af Cost:bart jeans, basis t-shirts med korte og lange ærmer samt skjorter, cardigans og strømper.

Har vi udsolgt af en størrelse, så skriv gerne en mail til os på kontakt@teenstyle.dk og vi vil straks undersøge, om vi kan supplere på den udsolgte størrelse.
 

Størrelsesguide

Er du i tvivl om størrelsen på tøjet fra Cost:bart? Herunder kan du se vores størrelsesguide til både drenge og piger i alderen 8-16 år:

 
ALDER
(Højde i cm)
 8 ÅR
(128)
 9 ÅR
(134)
10 ÅR
(140)
11 ÅR
(146)
12 ÅR
(152)
13 ÅR
(158)
14 ÅR
(164)
15 ÅR
(170)
16 ÅR
(176)
STØRRELSE XS - S - M - L - XL
LIVVIDDE i cm (vejl. mål) 64 - 66 - 70 - 76 - -
BENLÆNGDE i cm, fuld længde (vejl. mål) 77 - 85 - 93 - 99 - -
GemGemGemGem