Glemt password

Varekurven er tom...
Levering

TOTAL (inkl moms)

Luk Vis kurv

Din fragt koster .

Nulstil Søgning

Søg

Nulstil Søgning

Højde

Mærke

Sko Størrelse

Nulstil Søgning

Pris

 - 
DKK
DKK

Cost:bart

Cost:bart laver fedt tøj til unge piger og drenge i alderen 8-18 år. Idéen bag mærket Cost:bart er at give den unge teenager sin egen identitet og sit eget look. Cost:bart er således brandet til teenagere, der gerne vil skabe sin egen identitet.

Cost:bart’s kollektioner er inspireret af, hvad der sker på gaden - mixet op med "high fashion" - og resultatet bliver tøj med attitude og spændende designs i et nyt og lækkert look, som de unge er vilde med. Cost:bart tøj er kort sagt fedt tøj til unge tweens og teens.

 

Skil dig ud fra mængden

Cost:bart er tøj til unge, som tør skille sig ud fra mængden og være sig selv - på den gode måde. Cost:bart er designet til at give dig følelsen af af være værdsat - du er "Cost:bart". Du finder altid de nyeste kollektioner og flotte styles til teens og tweens fra Cost:bart her på teenstyle.dk - tøj til unge. Søger du Cost:bart bukser, Cost:bart jakke eller fede Cost:bart t-shirts, så har teenstyle altid de nyeste kollektioner. Køber du tøj fra Cost:bart garanterer vi, at du finder tøj af høj kvalitet til gode priser.

Så - tør du skille dig ud?
 

Find også flot og klassisk konfirmationstøj fra Cost:bart

Cost:bart lancerede sin allerførste konfirmandkollektion til drenge i 2016. Virkelig flot og klassisk kollektion. Lækker og flot kvalitet til gode priser.  Søger du konfirmandtøj fra Cost:bart, så vil du finde flotte klassiske blazere med bukser der passer til. Farverne er klassiske navyblå  og sort. For at fuldende hele looket finder du naturligvis den flotte klassiske hvide skjorte, og skjorter med et tvist af moden. Desuden butterflies og slips i alle farver og mønstre.

Køb dit konfirmationstøj fra Cost:bart og vi garanterer et fuldendt- og flot look på den store konfirmationsdag. Husk, at du også finder dit flotte blå mandag-tøj fra Cost:Bart hos Teenstyle.

Vær Cost:bart – det er DIN dag…
 

Stort "Never Out Of Stock" program

Cost:bart har et kæmpe stort NOOS program til drenge og piger. NOOS betyder Never Out Of Stock, og det er typisk basisvarer, som man altid har i sin garderobe. Disse varer vil hele tiden blive suppleret op, så du altid kan købe dine favoritter. 

Cost:bart’s NOOS program indeholder alt fra inderst til yderst. Du finder flot undertøj til pigerne, tights til drengene, masser af jeans, basis t-shirts med korte og lange ærmer samt skjorter, cardigans og strømper.

Har vi udsolgt af en størrelse, så skriv gerne en mail til os på kontakt@teenstyle.dk og vi vil straks undersøge om vi kan supplere på den udsolgte størrelse.
 

Størrelsesguide

Er du i tvivl om størrelsen på tøjet fra Cost:bart? Herunder kan du se vores størrelsesguide til både drenge og piger i alderen 8-16 år:

 
ALDER
(Højde i cm)
 8 ÅR
(128)
 9 ÅR
(134)
10 ÅR
(140)
11 ÅR
(146)
12 ÅR
(152)
13 ÅR
(158)
14 ÅR
(164)
15 ÅR
(170)
16 ÅR
(176)
STØRRELSE XS - S - M - L - -
JEANS STR. baggy model 21" - 23" - 25" - 27" - -
LIVVIDDE i cm (vejl. mål) 64 - 66 - 70 - 76 - -
BENLÆNGDE i cm, fuld længde (vejl. mål) 77 - 85 - 93 - 99 - -
Gem