Glemt password

Varekurven er tom...
Levering

TOTAL (inkl moms)

Luk Vis kurv

Din fragt koster .

Søg

Højde

Voksen Størrelse

Mærke

Sko Størrelse

Pris

 - 
DKK
DKK

Adpt - ungt modetøj

ADPT er ungt modetøj, som du finder hos teenstyle.dk. ADPT er det ungdommelige og moderigtige look, som henvender sig til de unge fra 12-14 år og opefter. Stilen på ADPT er ren og klassisk med fokus på former og detaljer blandet med stærke trends, som er oppe i tiden. ADPT er modetøj af høj kvalitet på de forskelligartede stoffer og detaljer. Det er en fornøjelse og ren luksus at mærke på de lækre kvaliteter, som kollektionerne byder på. Mærket har både en mandlig og en kvindelig produktlinje.

BESTSELLER har lanceret ADPT som et nyt unisex brand, der blander høje modetrends med afslappet stof til et sikkert og unikt udseende. ADPT er designet i øjeblikket - for øjeblikket. Missionen for det nyeste brand hos BESTSELLER er, at skabe et mærke med en selvsikker og unik DNA, både hvad angår APDT's helt unikke produkter og produktion.

 

Et cool og trendy look - ungdomsmode med kant og karakter

ADPT vil være det trendy og moderigtige brand, som hele tiden tilpasser sig markedets behov. ADPT er i stand til at levere nye stilarter, hver gang en ny trend byder sig. Dette vil du naturligvis altid finde på teenstyle.dk - vi er først med de helt nye varer til de unge.

ADPT til unge fyre og ADPT til piger er mærket, der hele tiden er i bevægelse og har fingeren på pulsen. ADPT ved, hvad de unge vil have.

Hos Teenstyle.dk har vi et stort udvalg af ADPT tøj til unge fyre fra størrelsen XS - XL og ADPT til piger fås i størrelse helt ned til XXS og op til str. XL. Er du også vild med det nye brand, så besøg teenstyle.dk - vi er som en af de få blevet unik forhandler af det store nye brand, som Bestseler står bag. ADPTs første kollektion blev lanceret på teenstyle.dk i august 2015.