Glemt password

Varekurven er tom...
Levering

TOTAL (inkl moms)

Luk Vis kurv

Din fragt koster .

Søg

Højde

Mærke

Sko Størrelse

Pris

 - 
DKK
DKK

Hound - tøj til den moderigtige tween og teen

Hound er det fede brand til den moderigtige tween- eller teenagedreng. Hvad enten du er til baggy jeans eller de de helt stramme X-xtra slim jeans, så finder du det hele hos Hound jeans. Hos teenstyle.dk finder du altid et inspirerende udvalg af fede jeans. FInd dine favoritjeans, om skal matche den fede t-shirt. Er du modebevidst og har du sans for kvalitet - så finder du det hos Hound.

Hound er kendt for sine populære jeans i flere modeller, b.la.: Snake, Turn, Big Twister, AntiFit, Pipe, Straight og Bandit. Der er også farvede chinos i alle afskygninger. Hound er det ultimative jeansbrand som hele tiden udvikler sine jeans, men holder fast i de gode klassikere, som de unge er vilde med. De sidste nye modeller fra Hound på jeansmarkedet er de populære modeller X-tra Slim jeans efterfuldt af X-xtra slim jeans, som sidder helt stramt til benene. Hound har naturligvis fingeren på pulsen, så du vil også se de populære fashion chino pants i klassiske farver. Flotte til både hverdag og fest.
 
Hos teenstyle.dk finder du altid et stort udvalg af Hound. Du finder også de populære basis grandad bluser, hvor der ligeledes er knald på farverne. Du vil finde basisbluser med lange- og korte ærmer. Desuden de helt klassiske og populære farver som sort, hvid, navy og grå. Nogle farver som de unge er vilde med - og som passer til nærmest alt. Med et par granddad's fra Hound vil du altid være velklædt.

Hound har, som et af få brands, fokus på konfirmanderne. Hos teenstyle.dk finder du derfor i sæsonen et bredt udvalg af Hound konfirmandtøj til drenge samt gode tilbud på drengetøj i alderen 10, 12, 14, 16 og 18 år. Desuden et stort udvalg af alle de nyeste kollektioner hele 6 gange om året. Køb Hound drengetøj online på teenstyle.dk. Du  kan også tjekke By Hound - pendanten til pigerne.