| Desktop
Glemt password

Varekurven er tom...
Levering

TOTAL (inkl moms)

Luk Vis kurv

Din fragt koster .

Søg

Højde

Mærke

Pris

 - 
DKK
DKK

By Hound

By Hound er trendy tøj til tweens- og teenagepiger i alderen 8-16 år. By Hounds tøj til piger og er utroligt populært da mærket bliver inspireret fra den voksne mode. Herved fås den klassiske stil og tidsløse, som kendetegner tøjet fra By Hound. Med tøj fra By Hound får du således et super spændende og voksent look, som er det, teenagepigerne søger. Skab dit eget nye image og dit stilsikre look med tøj fra By Hound. Med 6 kollektioner om året, vil du altid finde det nyeste By Hound tøj på teenstyle.dk.

 

By Hound er skandinavisk stil

Stilen på tøjet fra By Hound til piger er skandinavisk og stilrent. Udtrykket er fint og feminint med et touch af det rå, og de følger altid tidens tendenser på voksenmoden. By Hound har en målsætning om at skille sig ud og markere sig i forhold til andre teenagemærker. Dette gøres bl.a. med input fra den voksne mode, og By Hound er altid fremme med de nyeste tendenser. De unge piger vil have det, som de voksne går i, men de kan ikke passe det. Med By Hound kan de altid være med på den nyeste mode og de nyeste tendenser - og tøjet passer præcis til dem. Den modebevidste pige vil få en stilsikker tøjstil og kvalitet for alle pengene.

Kollektionerne fra By Hound er altid med på den sidste nye mode, og er inspireret af de steder, teenagere færdes. Det kan være forskellige steder i verden, på gaden, i skolegården og lignende. Ønsker du den voksne og skandinaviske stil - så ønsker du dig tøj fra By Hound. Firmaet bag det danske brand By Hound til piger i alderen 8-16 år er de samme, som producerer det stærke jeans brand Hound til drenge i alderen 8-16 år.