Glemt password

Varekurven er tom...
Levering

TOTAL (inkl moms)

Luk Vis kurv

Din fragt koster .

Ofte stillede spørgsmål


Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, er det gået noget galt?
Hvis du ikke har modtaget en mail fra Post Danmark eller GLS med dit track and trace nummer, kan det være fordi, du har skrevet en forkert e-mail adresse, da du afgav din ordre på tweenstyle. Alternativt, så prøv at tjekke dit spamfilter, om mailen fra Post Danmark eller GLS er røget deri. Alle afsendte ordrer vil modtage en mail fra Post Danmark eller GLS, så kunden kan følge sin ordre.


Jeg kan ikke lægge varer i kurven -  hvad gør jeg?

Du bør opdatere din webbrowser. Dette gøres på forskellige måder alt afhængig hvilken browser der benyttes. Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome, som kan hentes gratis på www.google.dk Der er ikke mange der kender Googles webbrowser, men den virker helt perfekt, og er utrolig let at bruge. Prøv evt. om du kan lægge varer i kurven fra en anden computer. Har du stadig problemer, som ikke er blevet løst gennem ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig.


Hvornår modtager jeg mine penge for mine returvarer - jeg har fået bekræftelse på, at de er modtaget i god behold?

Vi har typisk en ekspeditionstid fra vi modtager dine returvarer på ca. 0-8 hverdage, inden du kan se det refunderede beløb på din konto. Pengene vil blive indsat på det kort, du anvendte, da du afgav din bestilling. Har du brugt betalingskort som f.eks Forbrugsforeningen, MasterCard, m.v., vil pengene blive indsat på dette kort. Du skal dog være opmærksom på, at der kan gå op til 45 dage, før du kan se beløbet på din evt. kreditkortopgørelse. Tidsrammen afhænger af, hvilket betalingskort du har benyttet samt af kreditkortudbyderen eller din bank.


Kan jeg tage vare med til min hjemadresse uden for EU - Tax Free
At tage Tax Free tøj med til lande uden for EU er muligt, hvis du køber varer hos ved os, og selv tager varerne med ud af landet til f.eks. Grønland eller Hong Kong, og står du selv for udførslens (få toldstempel på kopi af faktura i f.eks. lufthavnen på at du har taget varerne med ud af landet), så returner du originalfakturaen med stemplet på til os (teenstyle.dk, Bakketoften 11, 8541 Skødstrup) att.: Bogholderiet inkl. oplysninger vedr. din DANSKE bankkonto. Så vil bogholderiet indenfor 1-10 hverdage returnere dig momsen. Er det en dansk konto, så skal bogholderiet bruge reg.nr. og kontonr.
Såfremt du KUN har en udenlandsk bank-konto, vil vi i stedet for lave et tilgodebevis på beløbet, som du kan bruge næste gang du handler ved teenstyle.dk.GRATIS returnering?
Det er muligt at få gratis ombytning/returnering ved brug af vores tilgodtbevis på returseddelen. Vælg "tilgodebevis" på returseddelen og brug vores medsendt fragtlabel. Når vi modtager dine returvare laver vi samme dag et tilgodebevis. Herefter kan du gå ind og bruge det på tweenstyle. For at du igen får gratis fragt, skal du købe vare for tilgodebeviset beløb samt for kr. 600,- (vores fragtfri grænse). Hvis beløbet er under kr. 600,- koster det fra 39,- kr. i forsendelse.


Hvorfor er der trukket 45 kr. fra min refundering?

Hvis du ikke har fået det fulde beløb retur på dine returvarer er det fordi, du har brugt den forudbetalte returpakke label, som fulgte med din ordre. Kunden betaler altid selv for at få sendt varer retur, og man bestemmer selv, om man vil bruge den eller ej. Den er blot vedlagt, for at gøre det nemt for kunderne, som slipper for kø på posthuset.


Kan jeg få byttet til en anden størrelse ?
Vi kan desværre ikke tilbyde at bytte varer til en ny størrelse. Grunden hertil er, at det til tider går rigtigt hurtigt med nogle af varerne, så den ønskede størrelse som du måtte ønske i stedet for, kan nå at blive udsolgt i mellemtiden, hvor din returvare bliver sendt til os. Derfor skal du selv lægge en ny ordre på shoppen i den rigtige størrelse, så du derved er sikret din vare. Og du er også sikret en hurtig forsendelse. Derfor skal du returnede det tøj som ikke passer, og bede om pengene retur for dette.


Ombytning/tilgodebevis - hvordan?
Med et tilgodebevis kan du frit vælge at ombytte din vare til en anden størrelse, til en anden vare eller gemme det til næste gang du handler i shoppen. Vælger du et tilgodebevis er returneringen af varer GRATIS når du bruger den medfølgende returlabel. Tilgodebeviset tilsendes pr. mail, samme dag vi modtager varen retur. 

Ombytning - kan ske på 2 måder.
1/ Du kan vælge at sende din vare retur og samtidig lægge en ny ordre i shoppen. Når vi modtager din vare retur, kan du så enten få pengene tilbage eller få et tilgodebevis, du efterfølgende kan handle for. Ved at lægge en ny ordre med det sammen, er du sikker på, at varen ikke når at blive udsolgt i mellemtiden.
2/ Du kan også vælge at sende din vare retur og få et tilgodebevis pr. mail. Når du modtager det (samme dag som vi modtager varen retur), kan du så lægge en ny ordre i shoppen og dermed få ombyttet din vare til den rigtig størrelse eller farve.

HUSK der er fri fragt med GLS ved køb/betaling over 600 kr. eller hvis du vælger at købe et "Fri Fragt produkt". 


Jeg ønsker at købe en vare, men jeg kan ikke lægge varen i kurven. Jeg kan heller ikke vælge farve eller størrelse.

Kan du ikke vælge farve eller størrelse, er varen desværre udsolgt. Dog kan det til tider gå stærkt, så vi har ikke nået at fjerne produktet fra shoppen.


Jeg har et gavekort / et tilgodebevis, som jeg ikke kan bruge - shoppen melder fejl
Du SKAL altid bruge hele gavekorten på én gang. Dit gavekort er f.eks. pålydende på 300 kr. Du SKAL bruge derfor bruge HELE gavekortet inkl evt. fragt. så beløbet lige kommer over 300 kr. F.eks 301,50 kr. Lyder din ordre på f.eks. 279 kr inkl. valgt fragt - kan du IKKE gennemføre din ordre, og systemet vil melde en fejl. Du skal derfor lægge for 21 kr mere i kurven for at din ordre er et "PLUS-beløb".


Jeg har set en kampagnekode et sted - og vil gerne have udbetalt differencen.

Vi laver specielle kampagner med bl.a. foreninger eller i markedsføring kampagner i kortfristede perioder (typisk i 14 til 30 dage), Du vil opleve, at du kan opnå rabat ved brug af en kampagnekode som du skulle have fået. Du SKAL blot være opmærksom på følgende:
- du SKAL indskrive koden inden købet, for at koden gælder i dit køb
- det er dit ansvar af indskrive koden KORREKT og efter givende retningslinier
- det er din egen forpligtelse at passe på og GEMME koden inden brug
- at koden ikke er udløbet / blevet for GAMMEL inden du bruger den

tweenstyle.dk kan IKKE efter købet - hvis en at ovenstående punkter ikke er overholdt - give kompensation herfor.

Hvis du mener, at alle ovennævnte betingelser er opfyldt, kan du sende en mail til os med et billed eller tekstmail af den brugte kampagnekode. Herefter vil vi undersøge om vi er medskyldige i, at du ikke har kunnet bruge koden som anvist. Hvis dette er tilfældet vil vi selvfølgelig genoverveje situationen og tage kontakt til dig efterfølgende. 
Kan jeg tage vare med til min hjemadresse uden for EU - Tax Free

 

At tage Tax Free tøj med til lande uden for EU er muligt (Grønland & Færøerne undtaget), hvis du køber varer hos ved os, og selv tager varerne med ud af landet til f.eks. Grønland eller Hong Kong, og står du selv for udførslens (få toldstempel på kopi af faktura i f.eks. lufthavnen på at du har taget varerne med ud af landet), så returner du originalfakturaen med stemplet på til os (teenstyle.dk, Bakketoften 11, 8541 Skødstrup) att.: Bogholderiet inkl. oplysninger vedr. din DANSKE bankkonto. Så vil bogholderiet indenfor 1-10 hverdage returnere dig momsen. Er det en dansk konto, så skal bogholderiet bruge reg.nr. og kontonr.
Såfremt du KUN har en udenlandsk konto vil vi i stedet for lave et tilgodebevis på beløbet som du kan bruge næste gang du handler ved teenstyle.dk.
Spørgsmål

Vi håber, at du vil blive tilfreds med dit køb på tweenstyle.dk, og har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at sende os en mail: kontakt@tweenstyle.dk


LoginEr du ny bruger?
Klik her for at oprette ny profil

Er du ny bruger?
Klik her for at oprette en ny profil